Friss áru Raktár

Termék disztribúciós raktár Del Monte Friss áru Raktár – Atlanta

Az AiroCide PPTTM berendezés gyakorlatilag a NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a különböző AiroCide termékvonal berendezéseinél is alkalmaznak. A romlandó termékek minőségének megóvása és élelmiszerbiztonsági célból az AiroCide technológiát a levegőben található patogén és nem patogén mikroorganizmusok vegetatív és spóra állapotú (baktériumok, penészek és gombák, vírusok és poratkák) allergének és veszélyes illó szerves vegyületek (VOC) eltávolítására/eliminálására /elpusztítására fejlesztették ki, és széles körben alkalmazzák lakóépületekben, kormányzati, és kereskedelmi ingatlanokban vagy akár az egészségügyi intézményekben. (Az AiroCide szerepel az FDA II osztályba sorolt egészségügyi segédeszköz listáján.)

facebook

Összefoglaló

A tanulmány az atlantai Del Monte frissáru disztribúciós raktárban készült abból a célból, hogy kiderüljön, hogy az AiroCide technológia csökkenteni tudja-e a légtérben az etiléngáz szintet és a friss árut károsító penészgombák mennyiségét.

Etilén gáz – Eredmények

A hűtőraktár légterében található etiléngáz koncentrációját (induló érték 350ppm) 99,8%-al sikerült csökkenteni 66 óra alatt (0,5ppm).


facebook