Gyakori kérdések

facebook
Milyen típusú allergéneket, kórokozókat és szennyeződéseket képes az Airocide légtisztító eltávolítani a levegőből? 

A szabadalmaztatott biokonverziós folyamat a gombákat, vírusokat, penészt, baktériumokat és az egyéb kórokozókat molekuláris szinten pusztítja el. Az Airocide a levegőt szinte 100%-ig megtisztítja továbbá az illékony szerves vegyületektől ( VOC gázok) is, mint: aeroszol sprayk, tisztítószerek, fertőtlenítők, hobby kellékek, szárazon vegytisztított ruhák, építőanyagok, festékek, hígítót szerek, növényvédő szerek és légfrissítők.


facebook
Az Airocide légtisztító használ és bocsájt ki ózont a működése során?

Az Airocide nem használ és nem bocsájt ki ózont a működése során.


facebook
Miben különbözik az airocide más légtisztító berendezésektől?

Az Airocide működése annyira fejlett technológián alapul, hogy a levegő tisztításához nem használ szűrőket. Beszívja a levegőt a benne megtalálható kórokozókkal, szennyeződésekkel és átvezeti zárt reakciókamráján. a reakciókamrában a Titánium-Dioxid katalizátor és az UV fény hatására a levegőben természetesen megtalálható vízpára vízmolekulái alakulnak át rendkívül aktív szabad gyökökké. Ezek természetesen nem juthatnak ki a zárt reakciókamrákból, így nem is veszélyesek ránk nézve. Ezek a szabad gyökök az összes szerves szennyeződést, baktériumot, vírust, VOC gázt molekuláris szinten pusztítanak el. Semmi szennyező anyag nem marad a levegőben. Ami a készülékből kilép az csak a tiszta levegő, nulla ózonkibocsájtás mellett és szűrők használata nélkül.


facebook
Milyen méretű helységekben alkalmazható az airocide készülék?

Az Airocide az egyágyas kisebb szobáktól a nagyobb méretű nappalikig, bármelyen helységben használható.


facebook
Milyen karbantartásra van szüksége az Airocide légtisztító berendezésnek?

A készülék egyetlen karbantartási igénye a reakciókamrák éves cseréje. Folyamatos üzemelés esetén körülbelül egy évente szükséges ezt megtenni. A cserét a készüléken található jelzőfény jelzi, amikor ez kigyullad ki kell cserélni a reakciókamrákat.


facebook
Az első bekapcsolás után a készülék által kibocsátott szag normális? Meddig tart ez?

Az első bekapcsolás után talán érezhet egy enyhe szagot, ez normális, és az UV lámpák első felmelegedése okozza. Ez a jelenség néhány napon belül teljesen megszűnik.


facebook
Hová tehetem az elhasznált reakció kamrákat?

Amikor megkapja az új reakciókamrákat, adunk hozzá egy díjmentes visszaszállítási cimkét és címet, mellyel visszaküldheti részünkre az elhasználódott reakciókamrákat, újrahasznosítás céljából.


facebook
Mit jelent az “auto” gomb a készüléken?

A készülék automatikus üzemmódját jelenti. Ebben az üzemmódban a készülék automatikusan váltogat az alacsony és magas üzemmódok között. A váltogatást egy fényérzékelő szabályozza, éjszaka a csendesebb “alacsony” működési fokozatba állítja berendezést a legnyugodtabb pihenés biztosítása érdekében, míg nappal a legmagasabb hatékonyságú módba állítja a berendezést a legmagasabb levegő tisztítási hatékonyság elérése érdekében.


facebook
Képes az Airocide eltávolítani a levegőben szálló állatszőröket (kutya, macska, stb)?

Az Airocide teljes mértékben elpusztítja a levegőben szálló állatszőröket is.


facebook
Hány ventillátor dolgozik az Airocide-ban? 

Az Airocide egy belső ventillátorral rendelkezik. Az aerodinamikai törvényszerűséget a „Coanda-effektust” felhasználva a ventilátor a levegőt a berendezés előlapján lévő nyíláson keresztül szívja be, amely a két reakciókamrán át felgyorsul, majd a berendezés hátsó centrális kivetetőjén át távozik. Ezzel a felgyorsult mozgással a tiszta levegő a legkevesebb energia felhasználásával áramolhat szét a szobában.


facebook
Mekkora zajt bocsájt ki az Airocide a működése közben?

Ez szubijektív, attól is függ, hogy egy könnyen vagy nehezen alvó emberről beszélünk, de a legtöbb ember számára nem okoz gondot a működési zaj, mely körülbelül annyi mint egy átlagos ventillátor zaja alacsony fokozatban.


facebook
Milyen elhelyezése javasolt az Airocide-nak az optimális légtisztítási hatás elérése érdekében?

Legelőször az Airocide hálószobai elhelyezését javasoljuk, mivel ott töltjük szinte a legtöbb időt. Az optimális eredmény érdekében a készüléket a padlótól 120 -180 cm-es magasságban helyezzük el, és ne tegyük kis zárt térbe mint egy könyvespolc fakkja.


facebook
Hol találom az Airocide gyári számát?

A sorozatszám megtalálható a kartondoboz oldalán és a készülék hátoldalán a tápkábel mellett.


facebook
A készülék elülső rácsozata igényel e különleges gondoskodást vagy tisztítást? 

A készüléket érdemes időnként portalanítani, mint minden más berendezési tárgyat otthonában, de különleges bánásmódot nem igényel. Ha történetesen folyadék ömlött az Airocide készülék külsejére, azt tiszta ruhával törölje le.