Lakossági megoldások

Ismerd meg a forradalmi Airocide légtisztító berendezést!

Ez a légtisztító egy műalkotás, a fejlett technológia és a kívételes elegancia egyesülése. Egy elegáns, diszkrét és rendkívül hatékony készülék elkészítése volt a célunk, mely tökéletes és ízléses kiegészítője minden lakásnak.

Kifinomult részletek 

Az eloxált aluminiumból készült esztétikus rács 9 eszközzel készült, 11 technológiai lépésen keresztül. Az eredmény könnyű, mégis erős rendszer melyet mágnesek tartanak a helyén. Az elegáns, sötét fa borítás, illeszkedik bármely lakás dekorációjához.

facebook

Egyszerű működés

Az Airocide légtisztító 3 módon képes üzemelni. Alacsony, magas és automata üzemmódban. Az automata üzemmódban a beépített fényérzékelő szabályozza a készülék működését a napszaknak megfelelően. 

facebook

Üzemmódok

ALACSONY fokozatban használja a készülékét ha csendesebb környezetre vágyik.

MAGAS fokozatban használja készülékét ha a legtisztább levegőt szeretné elérni, ebben a fokozatban a leghatékonyabb az Airocide légtisztító működése.

AUTOMATA üzemmódban a beépített fényérzékelő szabályozza a készüléket, nappali fénynél a magasabb fokozatban éjszaka pedig a csendesebb üzemmódban nyugodt pihenése érdekében.


Szűrőmentes légtisztítási technológia

Nem csak az egyedi formaterv különbözteti meg készülékünket a többitől hanem a légtisztítás módja is. Soha nem kell elkoszolódott szűrőket cserélnie, ehelyett évente egyszer cserélje ki egyszerű módon a készülék fénycsöveit.

Az Airocide 0-24 óráig tisztítja a helységek levegőjét a hét minden napján

A levegő folyamatosan mozog és folyamatosan szállítja a különböző szennyeződéseket ezért dolgozik folyamatosan az Airocide is, hogy mindig biztosítani tudja a tiszta környezetet az Önök számára. Ha érezni szeretné a különbséget, tegyen be egy Airocide-ot a hálószobába, válassza ki a megfelelő üzemmódot és a többit bízza az Airocide-ra.

facebook

Üdvözöljük a tiszta levegő forradalmában

facebook

Távolítsa el lakásából a káros illékony szerves vegyületek gyakorlatilag 100 %-át.

facebook

facebook

Kerülje a penészt, baktériumokat és poratkát, melyek felső légúti allergiát okozhatnak.

facebook

facebook

Védje családját a levegő útján terjedő kórokozók ellen.

facebook

facebook

Tiszta levegőben remekül alszik és jobban érzi magát mint valaha. 

facebook