Allergiában szenvedőknek

Biztosak vagyunk benne, hogy az Airocide segít, hogy jobban érezze magát.

Ötből egy ember szenved allergiás és asztmás tünetekben. Ön érzékeny a légfrissítőkre, gyertyákra és egyébb illatokra? Az összes úgynevezett “jó illatú” termék VOC vegyületeket bocsájt ki, amelyek kiválthatnak allergiaszerű tünetek, különösen a kémiai érzékenységben szenvedő emberek esetében.

Ha nehezebben kap levegőt, gyakran dugul be az orra, vagy éppen nagyon gyakran folyik, viszket, sokat könnyezik és gyakran álmatlanok az éjszakái, sok esetben a problémák hátterében a levegőben megtalálható penészgombák spórái állnak.

facebook

A megoldás az allergiában szenvedőknek 

Ha allergiás, penészre vagy kémiai anyagokra túl érzékeny, de még soha nem talált megkönnyebbülést egy hagyományos szűrő alapú légtisztító rendszer használatával, akkor nincs egyedül. Amikor az allergiában szenvedő látja a légtisztító piszkos szűrőjét bizonyára azt gondolja: “Á milyen jó mert ennyivel tisztább a levegőm”. De ha ez így van hogyan lehet, hogy nem érzem jobban magam?

Meggyőződésünk, hogy a hagyományos szűrőrendszereket nem arra tervezték, hogy véglegesen elpusztítsák azokat a dolgokat, amelyek a betegségeiket okozzák. Ezek mint a legapróbb szerves molekulák vagy penész által kibocsájtott micotoxinok, gyakran nem semmisülnek meg és pusztulnak el teljesen a hagyományos légszűrési megoldások esetében. 

Miért? Mert a szűrők hatékonysága méretfüggő ha egy molekula túl kicsi egy szűrő nem tudja megállítani.

Az Airocide a legjobb légtisztító allergiás panaszok esetén, mivel nem használ a szűrőket, mérettől függetlenül pusztítja el a kórokozókat és szennyező molekulákat a levegőben. Az Airocide a szűrők helyett egy a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmaz, amely bizonyítottan elpusztít minden szennyeződést a levegőből ha kicsi ha nagy. A levegőben szennyező anyagként előfordulhatnak allergének, illó szerves vegyületek (VOC), vírusok, spórák, poratkák vagy akár a házi kedvenceink szőre. Csak kapcsolja be, és hagyja, hogy az Airocide légtisztító elvégezhesse feladatát és 100%-osan megtisztítsa környezetének levegőjét.


Valami pozitív dolog történik a levegőben.

Mielőtt végleg megszabadulnál az allergia tüneteitől, észre fogod venni, hogy valahogy más a levegő illata. Tisztább és kellemesebb lett. Nem fogod tudni pontosan , hogy mi történt, de érezni fogod hogy valami jobb lett. Nézzünk szembe a tényekkel: egy bizonyos szintű szennyező anyag mindig van helységeik levegőjében. Ha a levegő megmozdul ezek a szennyeződések még jobban felkavarodnak. Az Airocide célja, hogy megszüntesse a levegőben a biológiai szenneződéseket, az allergéneket, gombaspórákat és a háztartásban képződő illó szerves vegyületeket. Ezzel képes megszüntetni az allergiás tüneteket. Használja az Airocide-ot, napokon belül érezni fogja a különbséget, alvása egyre inkább pihentető és kellemesek lesz.

facebook