Beüzemelés egy pillanat alatt

Hová helyezhetem az Airocide-ot?

Kicsomagolás előtt keresse meg a készülék helyét lakásában. Első alkalommal javasoljuk, hogy a hálószobájában helyezze el. Asztalokon, éjjeliszekrényeken is helyet kaphat. Rugalmas tartozékokat kínálunk falon-, vagy álványon történő rögzítéshez. Az Airocide készülékek bárhol elhelyezhetőek a padlótól 30 cm – 2m magasságig. Az optimális elhelyezés 120 cm – 180 cm-es magasságban van. Fontos szempont, hogy a készülék háta és a fal között minimum 10 -15 cm-es rés legyen, hogy a levegő szabadon áramolhasson az egység körül. Vízszintes és függőleges helyzetben is elhelyezhető ahogy a környezet igényli.

facebook

Kicsomagolás és összeszerelés

Nyissa ki a csomagot és vegye ki a készüléket. A takaró rácsot külön csomagolva találja meg a dobozban. Állítsa fel a készüléket, hogy az elektromos kábel legyen lent. A hüvelykujjaival megnyomva győződjön meg róla, hogy a készülék reakció kamrái megfelően illeszkednek a készülékbe.

Miután meggyőződött, hogy a kamrák biztonságosan illeszkednek, csomagolja ki a rácsot és helyezze a készülék elejére. A rács mágnesezett, megfelelő pozícióban csavarok használata nélkül egyszerűen rögzül a készülék elején.

facebook

Bekapcsolás

facebook

Az Airocide már majdnem használatra kész. Helyezze a megfelelő helyre, dugja be a konektorba. A felállított készülék felső felén hátul található a bekapcsoló gomb, egy körben függőleges kis fekete vonal. Ezzel kapcsolhatja be a készüléket, mely a gomb lenyomása után azonnal elindul a “HIGH” fokozatban. Amennyiben a készülék nem indul el két dolog valószínű:

1) az egyik reakciókamra nincs megfelelően a helyén

2) a takaró rács nem megfelelően illeszkedik a helyére.

Ezek biztonsági funkciók a készülékekben, ha bármelyik is fennáll, a készülék nem indul el. A belső ventillátor csendes búgó hangja és a kontrollámpák kivilágosodása mutatja, hogy az Airocide már dolgozik és tisztítja a lakás levegőjét. A három funkció segítségével egyszerűen működtetheti Airocide légtisztító berendezését.


A megfelelő beállítás kiválasztása

LOW – olyan környezetben ajánlott ahol a legcsendesebb működés szükséges.

HIGH – az Airocide ebben az állapotban működik a leghatékonyabban, a legjobb eredmény eléréséhez ezt a beállítást ajánljuk.

AUTO – ebben az üzemmódban az Airocid-ot egy beépített fényérzékelő szabályozza. Nappali fényben a készülék a HIGH módban üzemel, míg éjszaka a nyugodtabb pihenés biztosítása érdekében a fény hiányában a készülék a csendesebb LOW üzemmódba kapcsol magától.  

facebook

facebook