Egészséges élethez

Vizsgáljuk meg a beltéri levegő minőségét!

A beltéri levegővel sok olyan dolgot is belélegzünk amiket nem is látunk, mint: mikroorganizmusok, kémiai gázok, vírusok, baktériumok és penész spórák. A belélegzett levegő minősége sokszor befolyásolja közérzetünket. Hatással lehet alvásunkra, okozhat viszkető szemeket, bedugulhat tőle az orrunk, tüsszöghetünk tőle, és akár légzési problémák is felléphetnek tőle. 

Mik az illó szerves vegyületek és miért szeretnénk megszabadulni tőlük?

Ezek az úgynevezett illó szerves vegyületek (VOC) eredhetnek a szőnyegünkből, a száraztisztításon átesett ruházatunkból, a légfrissítőinkből vagy a tisztításhoz és takarításhoz használt vegyszereinkből. Sok háztartási termékek bocsát ki ilyen gázokat, és velük élünk nap mint nap. E vegyületek az asztma és egyéb allergiás reakciók kiváltó okai lehetnek. De ez nem kell, hogy így legyen!

facebook

Szűrőkön alapuló légtisztítási technológia vagy az Airocide?

Sok szűrésen alapuló levegőtisztítási módszer létezik, de egyik sem tudja igazán számottevően javítani az allergiában szenvedők tüneteit. Ilyen véleményekkel bőven találkozhatunk.

Mert a méret valóban számít!

A szűrésen alapuló technológia hatékonyan képes kiszűrni a nagyobb méretű szennyeződéseket, de a szemmel nem láétható mikroszkópikus méretű dolgokkal sokszor nem boldogul.

Miért különleges az Airocide?

Az Airocide légtisztító berendezés elpusztít minden a levegőben található kis és nagy méretű szennyező anyagot és kórokozót. Ez a NASA által kifejlesztett technológia, klinikai teszteken már bebizonyította, hogy képes allergén, poratka, vírus, illó szerves vegyület (VOC), mikróba és penészmentes környezetet biztosítani otthonában. Élvezze élettereinek egészséges környezetét, és legyen jobb a közérzete az Airocide használatával.


NASA

Kicsit több mint egy évtizeddel ezelőtt, a NASA kifejlesztett egy légtisztító rendszert, kifejezetten avval a céllal, hogy megtisztítsa az űrálomás és űrhajók légterét a különböző szerves gázoktól, valamint az etiléntől. Ma ezt a technológiát hívják Airocide-nak és ezt a technológiát használja sok élelmiszeripari szereplő a tároló és feldolgozó tereik légtereinek a tisztítására, illetve etilén-gáz mentesítésére. Az Airocide mára már megtalálható a zöldség-gyümölcs láncoknál, a húsiparban, az egészségügyi intézményekben, az iskolákban, a borászatokban, a fogorvosoknál és a fitness termekben. A technológia tökéletesen megakadályozza amikroorganizmusok, a spórák, az illó szerves vegyületek terjedését és azok káros hatásait. 

facebook