Kisállat kedvelőknek

Élvezze kedvence társaságát kellemetlen szagok és allergén anyagok nélkül.

Szereti a házikedvencét, de gyűlöli az allergiát? Tartana kiskutyust vagy cicát de nem teheti mert allergiás a szőrükre. Az Airocide a megoldás, házikedvencek allergia és kellemetlen szagok nélkül. A kedvtelésből otthonunkban tartott házikedvencek szőre és szaga gyakran okazhat allergiás tüneteket a gazdiknál. Ez jelentkezhet léguti irritációként, asztmás tünetként vagy járhat erős köhögéssel és légzési nehézséggel. Az Airocide légtisztító berendezés, minden háziállatokkal kapcsolatos tünetet képes megszüntetni, elpusztítja a levegőben szálló szőrszálakat, állatokból származó allergéneket és semlegesíti az állattartással gyakran járó kellemetlen szagokat is otthonunkban.


Tartanék kiskedvencet otthon de nem merek!

Előfordult már hagyományos szűrő alapú légtisztító berendezések használata mellett, hogy megszüntek otthonában az állattartással együtt járó kellemetlen szagok? Valószínüleg nem. Ha Önt is érintik az állatokból származó allergének kellemetlen hatásai de bolondul a házi kedvencekért, használja az Airocide légtisztító berendezést. Az airocide technológiáját a NASA fejlesztette ki, szűrőmentes technológiája mérettől függetlenül pusztítja el a levegőben megtalálható szennyeződések 100%-át. A friss egészséges levegő és a házikedvencek lakásban tartása most már nem ellentétesek egymással. Kapcsolja be Airocide készülékét, dőljön hátra, élvezze kedvence társaságát és lélegezzen friss tiszta levegőt eközben.

facebook

Itt valami nagyon pozitív dolog történik!

Nézzünk szembe a tényekkel. Otthonunk levegőjében mindig megtalálhatók valamekkora mennyiségben szennyező anyagok. Már kis mozgás is felkavarja a helységek levegőjét, még több port és szennyeződést juttatva lakásunk légterébe. Az Airocide célja, hogy ezeket mind eltávolítsa otthonának levegőjéből. Az Airocide megszünteti a kutyák, macskák, madarak és egyéb házi kedvencek által okozott kellemetlen szagokat és az állatok által kibocsájtott veszélyes és allergén anyagokat, így szervezetünk képes megtalálni a megkönnyebülést és nyugodt pihenést jelentő tiszta levegőt. Érezze meg a különbséget használja az Airocide-ot.

facebook

Az Airocide használatával a különbség egyértelmű.

A berendezésünk 30-60 napos használata során már egyértelműen érezhetővé válik a különbség lakásunk jelenlegi és régi levegője között. Közérzetünk sokkal jobb, alvásaink nyugodtabbak és pihentetőbbek, megszüntek a piros és viszkető szemek és a sok köhögés. Nincsenek jelen kedvencünk kellemetlen szaga, a levegő szörmentes. Ennyi idő elteltével már igazán jól érzed magad a bőrödben.

facebook

Tiffany története

Tiffany mindenre allergiás, köztük legjobban éppen kutyájára Boogie-ra, a kuvaszra. Az Airocide használatával hat hét után már teljesen tünetmentes és csak szokásos allergia elleni gyógyszerét kell szednie. “Még azt is hagyhatom, hogy Boogie velem aludjon éjszakánként” – Tiffany

Angela története

“A szobatársam a kutyám és folyamatos lakásban való rohangálásáéval csak még rosszabbá tette az allergiám. Telepítettem az Airocide-ot, pár nap elteltével az allergiám már sokkal jobb lett, nem ébredek fel éjszakánként és a kutyus kellemetlen szaga is teljesen megszünt lakásomban.” – Angela