Kisbabásoknak

Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekes családok extra védelmet érdemelnek a levegőben megtalálható kórokozókkal szemben.

Milyen veszélyek lappanghatnak a gyerekszobában és a hálószobában? Jó reggelt Magyarország! Nemrég derült ki egy probléma, amely egyre több figyelmet kap világszerte. Otthonainkban rengeteg olyan dolog megtalálható, amely káros illékony szerves vegyületeket (VOC) bocsájt ki. Ilyenek lehetnek a különféle festékek, drapériák, bútorok, szőnyegek, tisztítószerek, stb. Ezek a gázok, zárt térben potenciális veszélyt jelenthetnek az emberekre, különösen a gyermekeinkre.

facebook

Az Airocide légtisztító az új babysitter, amely megvédi gyermekeinket a gyermekszobában.

Az Airocide-nál végeztünk egy tesztet. Egy új építésű óvodában, ahol frissen festett falak, új bútorok, szőnyegek és játékok voltak, megmértük az illékony szerves vegyületek (VOC) mennyiségét. A mérés után beüzemeltünk egy Airocide légtisztító berendezést és egy hét folyamatos üzemeltetés után ismét elvégeztük a méréseinket. A kontrolmérés után kiderült, hogy az illékony szerves vegyületek mennyisége 79%-al csökkent az óvoda helységeiben, gyermekeink és szüleik legnagyobb örömére.


Ha az illékony szerves vegyületek gázai (VOC) ennyire károsak, hogyan lehet, hogy nem hallottam róluk eddig semmit?

A légtisztítással foglalkozó cégek nagy többsége tisztában van azzal, hogy az általuk használt szűrőkre alapuló technológiák nem képesek megszüntetni a VOC szennyeződéseket, ezért erről a témáról nem is szívesen beszélnek. A téma nehezen kerül be ezáltal a közbeszédbe, pedig a veszély valós, és nagy ráadásul otthonainkban fenyeget minket a leginkább. Az Airocide más. Az Airocide nem használ szűrőket, helyette egy a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmaz, amely kifejezetten alkalmas a veszélyes VOC vegyületek gázainak teljes semlegesítésére. Nem számít a szennyeződések mérete, az Airocide minden káros szennyeződést semlegesít a levegőből legyen az allergén anyag, poratka, mikroba, baktérium, vírus vagy VOC gáz. Csak kapcsolja be az Airocide-ot és hagyja, hogy tegye a 

dolgát. Önnek nincs más dolga mint élvezni otthonának friss, tiszta és egészséges levegőjét. Az Airocide a legjobb védelem a babáknak is.


Az Airocide légtisztító megszünteti a babák okozta kellemetlen szagokat is.

Minden szülő tudja, hogy gyermekeink szobájában, minden életkorban tapasztalhatunk kellemetlen szagokat. Használt pelustól a kamaszkori elhajított zoknitól az ízzadt sportdresszekig sok oka lehet az ilyen kellemetlen szagoknak. Az Airocide mellett ez nem probléma, a gyermek szobájában a levegő mindig friss és tiszta marad. Ennél is sokkal fontosabb viszont, hogy az Airocide légtisztító az igazán káros kórokozókat is 100%-ig elpusztítja, mint influenzavírus (H1N1), MRSA baktérium, stb. Az Airocide mindezektől megvédi gyermekét, lélegezni könnyű és tiszta vele.

facebook