Hivatalosan elismert légtisztító a koronavírus ellen

2020 máj 27

Az Airocide az FDA által akkreditált berendezés lett

A 2020-ban globálisra nőtt koronavírus járványra való tekintettel az FDA hivatalos állásfoglalást adott ki arra vonatkozóan, hogy mely légtisztítók képesek hatékonyan szembeszállni a SARS-CoV-2 (COVID-19) vírussal. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Airocide levegőfertőtlenítő berendezések ezen besorolás alá esnek (21 CFR 880.6500, FRA Class II). Ennek alapján hatékony védelmet nyújtanak a vírusok, rezisztensebb baktériumok, gombák, és mikroorganizmusok ellen. 

Mit jelent ez?

Azt, hogy az FDA (Food and Drug Administration) az Egyesült Államok Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala is akkreditálta, hogy az Airocide a kórházakban és egészségügyi intézményekben használható a koronavírus ellen. Az USA területén az FDA engedélye nélkül egyetlen élelmészer és egészségügyi termék sem kerülhet forgalomba.

Ez még inkább alátámasztja a korábbi független méréseket, amelyek alapján az Airocide már korábban is kifejezetten alkalmasnak bizonyult egészségügyi intézmények, orvosi és fogorvosi rendelők légterének fertőtlenítésére.

FDA eszköz besorolás légfertőtlenítők a koronavírus ellen

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!

A tiszta levegőtől az allergiáig és vissza

A tiszta levegőtől az allergiáig és vissza

Az allergia sokaknak még ma is vég nélküli szélmalomharcot jelent, pedig a legmodernebb technológia sokat tud segíteni ezen a kellemetlen állapoton. Az űrtechnológia a mindennapi életben.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük