Viszlát allergia! Megjött az Airocide…

2020 aug 01

Régi allergiaprobléma, teljesen új megoldással 

Állandó orrdugulással vagy orrfolyással küszködik? Viszket, könnyezik a szeme? Nehezen kap levegőt éjszakánként? A sokszor egészségre káros félmegoldások helyett válassza az Airocide orvosok és fejlesztők által klinikailag tesztelt, nemzetközileg is elismert, hazánkban még eddig nem elérhető megoldásait. 

Kíváncsi a most 20 000 Ft kedvezménnyel és 1 hónap ingyenes visszaküldési garanciával megrendelhető, speciálisan allergiában szenvedők számára kialakított Airocide csomagunkra? 

Tekintse meg az Airocide allergiaszezonban résztvevő akciós kínálatát!

Vége a kellemetlen éjszakáknak, a nyugodt pihenés a hangtalan üzemmódban működő Airocide-dal többé már nem csak álom. A működtetésével sem kell évente pár percnél többet törődnie, hiszen a hagyományos HEPA légtisztítókkal ellentétben nem gyakran cserélendő szűrőket, hanem egy úgynevezett reakciókamrát használ, amit elég évente csupán egyszer cserélnie.

Ráadásul, ha most rendeli meg az árcsökkentett Airocide APS-300 levegőtisztító berendezésünket és megosztja velünk a termékkel kapcsolatos véleményét, akkor a következő reakciókamra árából további 50%-ot elengedünk.

Kattintson ide és győzze le az allergia minden tünetét, akár néhány nap alatt

Szeretne többet megtudni az Airocide allergia elleni harcáról?

A hagyományos HEPA szűrős légtisztító berendezésekkel ellentétben az Airocide képes elpusztítani a levegőben terjedő vírusok, baktériumok, penészgombák és az allergének 100%-át. Ráadásul a hatása már akár az első használat után érezhető.

Miért jóval hatékonyabb, egészségesebb és kifizetődőbb az Airocide használata más légtisztítókkal szemben? Olvassa el rövid össze áttekintőnket:

Vásárlás itt:

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!

A tiszta levegőtől az allergiáig és vissza

A tiszta levegőtől az allergiáig és vissza

Az allergia sokaknak még ma is vég nélküli szélmalomharcot jelent, pedig a legmodernebb technológia sokat tud segíteni ezen a kellemetlen állapoton. Az űrtechnológia a mindennapi életben.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük