Környezeti hatások és az allergia összefüggései

2020 aug 15

Régi allergiaprobléma, teljesen új megoldással

Szinte hihetetlen, hogy némely láthatatlan részecskék milyen bonyodalmakat okozhatnak egészségünkben. Itt most nem is a vírusokról és baktériumokról illetve gombákról van szó, hanem azokról az ártalmatlannak tűnő anyagokról, amelyekre bizonyos emberek érzékenyek lehetnek. Mi lehet a megoldás? Életmód, kozmetikumok, tisztítószer váltás? Ez nem kérdés. De mi legyen addig a néhány évig, amíg az életmódváltás meghozza az eredményét, amíg az immunrendszer helyreáll és nem reagálja túl dolgokat? Ezen kívül nem egy ember nem is szeretne változtatni az életmódján, inkább más megoldásokhoz nyúl. 

Mindkét lehetőséggel élhetünk: a kérdés az, hogy mennyire zavaróak a tünetek és milyen gyorsan kell megoldást találni. Néhány tüsszentést el lehet viselni, de gyakran az allergia olyan szinten avatkozik az életünkbe, hogy legszívesebben egész nap fel sem kelnénk az ágyból. Természetesen léteznek gyógyszerek, de ezek mellékhatásai gyakran figyelemcsökkenést okoznak, így bizonyos tevékenységek nem végezhetők. Ilyen esetekben komolyan el kell gondolkodni mely más megoldások lehetségesek.

Vannak, akik kifejezetten kedvelik az új technológiák nyújtotta előnyöket a mindennapi életben. Az UV fény számos hatása használatos tisztítás illetve sterilizálás céljából. A levegőszűrők esetében ez azt jelenti, hogy szűrőbetét nélkül működhetnek és semmi esély arra, hogy bármi is a légtérbe visszakerül, ha esetleg nincs időben elvégzett szűrőcsere. Itt egyszerűen az UV fény hatására megsemmisül és szétbomlik minden kórokozó és szerves illat.

 

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!

A tiszta levegőtől az allergiáig és vissza

A tiszta levegőtől az allergiáig és vissza

Az allergia sokaknak még ma is vég nélküli szélmalomharcot jelent, pedig a legmodernebb technológia sokat tud segíteni ezen a kellemetlen állapoton. Az űrtechnológia a mindennapi életben.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük