Innovatív technológia az allergiák csökkentése érdekében

2020 aug 18

Légtisztítás újratervezve

A legtöbb világűrben használt és az ottani körülményekre kifejlesztett eszköz előbb-utóbb civil felhasználást nyer. Ezek olyan berendezések, amelyek nagy pontossággal és széles hatókörrel dolgoznak.

Ez a légtisztító 2014. évi Arany Edison design díjas győztes. A NASA által kifejlesztett innovatív technológia garantálja a lakásokban megjelenő környezeti allergiák és asztma problémáinak enyhítését.
Szabadalmaztatott fotokatalitikus nanotechnológiát használ, amelyet eredetileg a NASA tudományos alkalmazásához fejlesztettek ki a nemzetközi űrállomás számára. Energiafelhasználása minimális, egy villanykörte fogyasztásával vetekszik, minimális karbantartást igényel. Szűrő nélkül működik. Teljesen mineralizálja az organikus anyagokat (azaz: szén-dioxiddá és vízgőzzé változtatja).

Az Airocide az FDA (Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszer Hatósága) által jóváhagyott orvosi eszköz, amely működés közben sem állít elő semmilyen káros anyagot. A levegőben lévő mikroorganizmusok 99,99%-át megsemmisíti.

A speciálisan kidolgozott szerkezet belsejébe a levegőt egy ventilátor szívja be, ahol UV fény segítségével a benne megbúvó parányi szennyező anyagok szétbontásra kerülnek. A folyamat a titánium-dioxid bevonattal ellátott apró üveg csövecskékben megy végbe. Mindeközben semmilyen károsanyag kibocsátás nem történik. Gyakorlatilag egy zárt reakciótérben történő oxidációról van szó.
Végeredményként teljesen tiszta levegő kerül a légtérbe.

Az Airocide a koronavírust (SARS-CoV-2) is biztonságosan és hatékonyan pusztítja el, a jelenlegi járványhelyzet alatt készült kutatás hivatalos eredményéről itt olvashat!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!