Az APS-300 légtisztító ára most 10%-kal kevesebb

2020 dec 23

Az APS-300 légtisztító ára most 10%-kal kevesebb

Legyen egészséges és tiszta levegője 2021-ben!

A 2020-as év sok nehézséget hozott, és gyakori újratervezést, alkalmazkodást kívánt mindenkitől. Az egyik legfontosabb része az életünknek, a társas érintkezés gyakorisága csökkent. Ha mégis másokkal kell találkozni, egy légtérben tartózkodni, akkor azt maszkban, más egyéb óvintézkedések mellett tudjuk csak megtenni. Sajnos, ahogy a dolgok jelenleg állnak, ez az állapot még sokáig eltarthat.

Vannak azonban olyan helyek, ahol a továbbra is nehéz megtartani a szociális távolságot, vagy éppen nem is feltétlenül akarjuk. Ilyenek lehetnek az ügyvédi vagy közjegyzői irodák, egészségügyi intézmények vagy rendelők recepciói, átvevőpontok vagy akár otthonaink.

2020-ban sok légtisztító berendezést kezdtek el árulni, és sajnos vannak köztük olyanok is, amelyek nem feltétlenül biztonságosak.

Szeretnénk ezért megkönnyíteni a választást, hogy a legjobb légtisztító mellett tudjon dönteni mindenki, aki igazán biztonságban, egészséges körülmények között kezdené az új évet.

Az Airocide APS-300 légtisztító berendezés az otthoni vonal legújabb készüléke. A többi készülékhez képest hosszabb élettartalmú a reakciókamrája, így eleve gazdaságosabb az üzemeltetése. Ehhez adunk most 10%-os árengedményt. A kedvezmény 2020. december 31-ig, és a készlet erejéig érvényes.

Döntsön okosan. Óvja meg családját, ügyfeleit, és válassza a legbiztonságosabb légtisztítót 2021-re.

[Kattintson ide a vásárláshoz > ]

Az Airocide a koronavírust (SARS-CoV-2) is biztonságosan és hatékonyan pusztítja el, a jelenlegi járványhelyzet alatt készült kutatás hivatalos eredményéről itt olvashat!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!