Vásárlói vélemény

2021 márc 29

Számunkra fontosak vásárlóink tapasztalata, véleménye és visszajelzése az általunk forgalmazott Airocide berendezések hatékonyságáról. Ezért az új kampányunk keretein belül megkerestünk néhány Airocide tulajdonost, hogy meséljenek a tapasztalataikról.

Szeretnénk megosztani L. Norbert véleményét az általa használt APS-200 légfertőtlenítőről:

Mióta használja az Airocide berendezését?

2 éve.

Miért választotta az Airocide-ot? (Pl.: asztma, allergia)

3 gyermekes családapa vagyok. A két nagylányom óvodás, és onnan rendszeresen hozták haza a különféle vírusokat, megbetegedéseket. Akkor lett elegem, amikor a családban minden héten beteg volt valaki, és nem csináltunk mást, csak a gyógyszertárba jártunk.

Hol használja és milyen változásokat tapasztalt a használata során?

A hálószobában helyeztük el a készüléket. Az első és talán a legszembetűnőbb tapasztalat, hogy használata után egy héttel a szobába lépve sokkal mélyebben vettem levegőt. Friss tiszta légtér fogadott. Eltelt bő 2 év és elmondhatom, hogy azóta drasztikusan lecsökkent a családon belüli megbetegedések száma.

Mi a berendezéssel kapcsolatos észrevétele, véleménye?

A készülék rendkívül csendes, szinte észre sem lehet venni, hogy dolgozik. Nekünk nagyon nagy segítség az év minden napján. Karbantartása könnyű és gyors, nem igényel külön szakembert a szervizelése.

Norbertnek köszönjük szépen a véleményt!

Tudjon meg többet az otthoni légfertőtlenítő berendezéseinkről.

Az Airocide a koronavírust (SARS-CoV-2) is biztonságosan és hatékonyan pusztítja el, a jelenlegi járványhelyzet alatt készült kutatás hivatalos eredményéről itt olvashat!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!