Az Airocide lesz a Boston Red Sox hivatalos légtisztító szolgáltatója

2021 ápr 10

A Boston Red Sox együttműködésre lép az Applied UV vállalattal, hogy Airocide légtisztító berendezéseket telepítsenek a Fenway és a JetBlue Parkba

Az Applied UV fertőzésmegelőzési technológiákkal foglalkozó vállalat bejelentette, hogy partneri együttműködésre lép a Boston Red Sox amerikai baseballcsapattal. Az együttműködés keretein belül Airocide prémium légtisztító berendezések kerülnek beüzemelésre a Fenway és a JetBlue parkban, a baseballcsapat stadionjában és gyakorló baseball parkjában.

A közeljövőben így az Airocide válik a kilencszeres világbajnok Boston Red Sox hivatalos légtisztító szolgáltatójával.

Az Airocide biotranszformációs technológiája a NASA által szabadalmaztatott technológián alapul, amely képes elpusztítani a levegőben szálló legkisebb szerves kórokozókat is, például baktériumokat, penész spórákat és vírusokat.

Az amerikai Élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA – U.S. Food and Drug Administration) támogatja minden olyan légtisztító és fertőtlenítő berendezés használatát, amely csökkentheti a vírusok terjedésének lehetőségét minden olyan intézménynek, amelyeknek kapui tömegek számára állnak nyitva. A Red Sox ügyvezető alelnöke, Troup Parkinson azt nyilatkozta, hogy ennek tudatában érdeklődéssel várják a közös munkát az Applied UV vállalattal és az Airocide termék vonallal. 

Hol lesznek láthatók az Airocide berendezések?

Az Airocide prémium légtisztító berendezések beüzemelésre kerülnek minden játékosok által használt területen, beleértve az edzőtermeket és az öltözőket is. Ezentúl Airocide készülékek kerülnek felszerelésre minden intézmény számos pontján, ahol a szurkolók egy játék vagy más esemény alkalmával összegyűlhetnek. A Boston Red Sox stadionja és gyakorló parkja számára különösen fontos a hatékony légtisztítás, ugyanis csak a Fenway Park több, mint 2 millió szurkolót fogad be a Red Sox játékain évente. 

Max Munn, az Applied UV elnöke nyilatkozatában elmondta, hogy vállalásával kötelezettséget kíván vállalni egy biztonságos világ létrehozásában ezekben a kihívást jelentő időkben – a Red Sox sportvállalat szerepében pedig úgy látszik, ehhez megfelelő partnert talált.

Az Airocide a koronavírust (SARS-CoV-2) is biztonságosan és hatékonyan pusztítja el, a jelenlegi járványhelyzet alatt készült kutatás hivatalos eredményéről itt olvashat!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!