Airocide készülékek kerültek beüzemelésre a US Army maryland-i létesítményében

2021 aug 27

Az Applied UV vállalat bejelentette, hogy az Airocide készülékek amerikai disztribútora, a BATTA Environmental Associates, Inc. vállalat Airocide készülékeket telepített az amerikai hadsereg [U.S. Army] Aberdeen Proving Ground névre hallgató, maryland-i létesítményébe. 

A beüzemelések kezdete óta a létesítményben több, mint 100 készülék került elhelyezésre. “Az amerikai hadsereg egészségének megőrzése kulcsfontosságú a nemzet biztonságának érdekében” – nyilatkozta Q Saeed, az Applied UV vállalat vezetője. “Minimalizálni a fertőzésveszélyt a hadsereg személyzetének körében a hadsereg vezetőségének egyik legfontosabb érdeke.” 

Neeraj K. Batta, a BATTA rangidős alelnökének nyilatkozata szerint a cég büszkesége az Airocide technológia és a tiszta, biztonságos környezet biztosítása az amerikai hadsereg számára. 

A BATTA Environmental Associates tevékenységéről

 

A BATTA 1982-es alapítása óta nemzetközi céggé nőtte ki magát. A cég magas színvonalú környezetmérnöki szolgáltatásokat, tanácsadást és termékeket kínál kisvállalkozások számára ugyanúgy, mint kormányszervek és nagyvállalatok számára. 

A BATTA egy családi tulajdonban álló, nemzetközileg kiemelkedően aktív vállalat szerteágazó partneri együttműködésekkel Brazilíában, Kínában, Mexikóban és a Közel-Keleten.

Az Applied UV és az Airocide

Az Applied UV egészségügyi, vendéglátóipari, kereskedelmi és önkormányzati piacokat célzó fertőzésvédelmi technológiák kifejlesztésre összpontosít. A vállalat a felületeken levő kórokozók ellen a keskenysávú ultraibolya fény erejét, a levegőfertőtlenítéshez pedig katalitikus biokonverziós technológiát alkalmazza. 

A Társaságnak két, százszázalékos tulajdonú leányvállalata van – a SteriLumen Inc. (SteriLumen) és a Munn Works LLC (Munn Works). A SteriLumen adatvezérelt fertőtlenítés (Data Driven Disinfection™) platformja az UV fény erejét használja a patogének biztonságos, teljeskörű és automatikus elpusztításához, megoldást kínálva az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések (HAIs) nyújtotta kihívásra.

A SteriLumen Airocide légtisztítói, melyeket a NASA fejlesztett ki és az FDA II. osztályú orvostechnikai eszközként engedélyezte, szabadalmaztatott fotokatalitikus biokonverziós technológiát alkalmaznak, mely a levegőt egy reakciókamrába szívja; a kamra ezt követően a káros penészgombákat, mikroorganizmusokat, veszélyes kórokozókat, illékony szerves vegyületeket és biológiai gázokat ártalmatlan vízgőzzé alakítja anélkül, hogy ózon vagy más káros melléktermék keletkezne. Az Airocide alkalmazási területei közé tartozik az egészségügy, a vendéglátás, az élelmiszerláncok, a borászati létesítmények, a kereskedelmi ingatlanok, az iskolák, a fogorvosi rendelők és az otthonok.

Forrás: https://www.accesswire.com/659394/Applied-UV-Continues-Successful-Installation-of-AirocideR-Systems-at-US-Armys-Aberdeen-Proving-Ground?fbclid=IwAR0VxSi0DhOc8LDd3fvGmtxQeWwp35HOlPFYbpgih96DZasY7L-9Tn1_pVU

Az Airocide a koronavírust (SARS-CoV-2) is biztonságosan és hatékonyan pusztítja el, a jelenlegi járványhelyzet alatt készült kutatás hivatalos eredményéről itt olvashat!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!