Nem hagyja aludni az allergia? Többen is ettől szenvednek a családban?

2021 okt 05

A pihentető éjszakák, nyugodt álom minden allergiás számára elérhető

Elege van az orrfolyásból, orrdugulásból, viszkető szemekből és az allergia egyéb tüneteiből? Ráadásul már nemcsak a felnőtt családtagok életminőségét rontja, de gyermekei pihenését is megnehezíti a szezonálisan újra és újra visszatérő allergia?  

A gyógyszeres kezelés sokszor enyhíti a tüneteket, de ugyan ki szeretne egész életében gyógyszereket szedni, és erre már az egészen kis gyerekeket is rászoktatni? 

A megoldást 2021-ben már nem a patikák kínálata, hanem az otthoni levegő tisztasága jelenti. Lélegezzen szabadon gyermekeivel együtt lakása kórokozóktól, gombáktól és más súlyosan allergén szerves, illékony vegyülettől megtisztított levegőjében!

Norbert, háromgyermekes családapa két évvel ezelőtt az elsők között vásárolt otthonra Airocide légtisztító berendezést Magyarországon. Mivel nagyon kíváncsiak voltunk rá, segített-e az Airocide az allergia és más légúti megbetegedések leküzdésében, felkerestük és megkérdeztük őt a tapasztalatairól. Amit elmesélt nekünk, ahhoz nem szükséges semmit hozzátennünk:

“Az első és talán a legszembetűnőbb tapasztalat, mesélte Norbert, hogy használata után egy héttel a szobába lépve sokkal mélyebben vettem levegőt. Friss, tiszta légtér fogadott. Eltelt bő 2 év és elmondhatom, hogy azóta drasztikusan lecsökkent a családon belüli megbetegedések száma.” (A teljes vásárlói interjút itt olvashatja el).

Az Airocide egy olyan, NASA által fejlesztett légtisztító berendezés, amelyet 1998 óta nemcsak az űrkutatásban, de az élet minden területén – például az egészségügyben, élelmiszeriparban, vendéglátásban – sikerrel alkalmaznak a tökéletes levegőminőség biztosítására. 

Más légtisztító eljárásokkal szemben az Airocide nem csupán megszűri a helyiségek levegőjét, hanem – a speciális UV-C technológiának köszönhetően – 99,9%-ban teljesen elpusztítja a polleneket és egyéb szennyeződéseket. A technológia lényege, hogy a rendszer a részecskéket egy úgynevezett reakciókamrába tereli, ahol az UV-fény nemcsak a hagyományos szűrőberendezések által felfogott, 0,3 mikrométernél nagyobb részecskéket, de a legkisebb mikroszkopikus elemeket, így például a vírusokat is azonnal megsemmisíti. 

A bölcsiből, oviból, iskolából hazacipelt kórokozók terjedése ellen tehát sikerrel küzdhet minden szülő, ha van otthon Airocide! A berendezés ráadásul csendben, minimális karbantartási igény mellett végzi a dolgát, és biztosítja Önnek és családjának a kifogástalan levegminőséget. 

Ne hagyja, hogy az allergia és a légúti megbetegedések tönkretegyék a család éjszakai pihenését, hiszen a folyamatos kialvatlanság hosszú távon mindenkinek elviselhetetlen. Biztosítsa a tüsszögésmentes, nyugodt éjszakákat saját maga és gyermekei számára még az allergiás szezonban is.

Az Airocide a koronavírust (SARS-CoV-2) is biztonságosan és hatékonyan pusztítja el, a jelenlegi járványhelyzet alatt készült kutatás hivatalos eredményéről itt olvashat!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!