Hivatalos teszteredmény: Az Airocide hatékonyan semlegesíti a SARS-CoV-2 vírust

2021 okt 14

A SteriLumen és a MRIGlobal által közösen végzett vizsgálat célja az volt, hogy bebizonyítsák, az Airocide berendezések elpusztítják és semlegesítik a SARS-CoV-2 vírust. Az MRIGlobal egy 3. biológiai biztonsági szintű laboratórium a minnesotai Kansas City-ben.

Az MRIGlobal 2021. július 27-én indította a projekt kísérleti szakaszát és 2021. augusztus 1-én fejezte be. A kísérleteztető Rick Tuttle és Kristy Solocinski volt. Jacob Wilkinson segítette őket. A projektet William Sosna vezette.

Az MRIGlobal összes, koronavírussal kapcsolatos tesztje a sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedély (EUA) hatálya alá esik. Az MRIGLobal koronavírussal kapcsolatos kutatásai ennek megfelelően nem felelnek meg szigorú értelemben az USA Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala (FDA) helyes laboratóriumi gyakorlatra vonatkozó előírásainak (21 CFR 58), illetve a természetvédelmi ügynökség (EPA) helyes laboratóriumi gyakorlatra vonatkozó előírásainak (40 CFR 160). A teszt az MRIGlobal szabványműveleti eljárása szerint zajlott.

A SteriLumen által az MRIGlobalnak átadott két Airocide készüléket egymástól függetlenül tesztelték, hogy megtudják, milyen hatékonyan semlegesítik az aeroszol formában jelen levő SARS-CoV-2 vírust. A teszteket egy III. osztályba sorolt biológiai biztonsági kabinban végezték. A teszthez használt izolátum a SARS-CoV-2 Washington State Isolate Strain (USA-WAI/2020) volt.

A vizsgálatból kiderült, hogy az Airocide 99,05%-al csökkentette az aeroszol formájú SARS-CoV-2 vírust.

Az Airocide a vírusokat is hatékonyan pusztítja, erről bővebben itt olvashatsz!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!

0 hozzászólás