Egészségügyi
intézményeknek

Az egészségügyi intézmények 2 legnagyobb kihívása

Az egészségügyi intézmények nap mint nap kihívás előtt állnak. Különösen most, amikor tömeges megbetegedések veszélyeztethetik megszokott világunkat. A kórokozók elleni védelem aktuálisabb mint valaha.

Airocide design részlet

1. Betegek védelme

Amikor az emberek a kórházba mennek, azért fordulnak orvoshoz, hogy javítson az állapotukon, nem pedig azért, hogy megbetegedjenek. Pedig a várótermek levegője a keresztfertőződések melegágya is lehet. Sok vírusos és bakteriális fertőzés terjedhet a levegőben köhögéssel vagy a tüsszentéssel. Ezek közé tartozik az influenza, tuberkulózis, a torokgyulladás, az agyhártyagyulladás, a meticillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA), de a 2019-es évben kezdődött világjárvány is.

A várótermek levegője a legtöbb kórokozó számára sajnos jó táptalajt nyújt. Ezt ma már nagyon sokan tudják. Az emberek nem szeretnének sokáig a várótermekben várakozni, de sok esetben nincs más lehetőségük, gyakran elkerülhetetlen az órákon át tartó várakozás.

Airocide design részlet

2. Dolgozók védelme

Gyakran elfelejtjük, hogy nem csak a betegek vannak kitéve a mindennapos fertőzéseknek, hanem a dolgozók is. Sőt, ők még inkább. Ezért nem szabad elfeledkezni azokról a mindennapi hősökről, akik az egészségügyi intézményekben dolgoznak és mindennapos veszélyeztetettségben élnek.

Airocide design részlet

Miért előnyös az Airocide használata?

Az Airocide berendezés alkalmazásával drasztikusan csökkenthető a nozokomiális megbetegedések és a légzőszervi fertőzések száma a várótermekben is! Nozokomiális fertőzéseknek nevezzük azokat a fertőzéseket, amelyek kórházi (rendelői) tartózkodás alatt, illetve a kórházból való távozás után jelennek meg.

Az Airocide kíméletlen a kórokozókkal szemben. Tiszta, friss levegőt és élhető környezetet biztosít mind a betegek, mind az egészségügyi dolgozók számára a hétköznapokban.

Vállalati termékvonal

Légtisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

Otthoni termékvonal

Kifinomult kidolgozás, kis légterű helyiségek igényeire.

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató