Rendelőknek

A rendelők higiéniája a levegő tisztaságánál kezdődik

Az orvosi, fogorvosi rendelők higiéniája mindennapos kihívás, hiszen a rendelőkben, recepciókon rengeteg ember fordul meg nap mint nap. Különösen kiemelt terület lett a fokozott fertőtlenítés napjainkban a koronavírus terjedése miatt. Rendkívüli odafigyelést igényelnek azok a helyek, ahol az emberi érintkezések elkerülhetetlenek és a távolságtartás nem megoldott.
A cél megelőzni a különféle kórokozók terjedését elsősorban a vizsgálatok és az orvosi beavatkozások során. Ezenkívül ügyelni kell a higiéniára az akár órákon át történő várakozás alatt is.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Hogyan őrizhető meg a rendelők higiéniája?

Az orvosi, fogorvosi rendelőkben, valamint a recepciókon a megfelelő védőeszközök használata mellett fokozottan figyelnek a berendezési tárgyak és az eszközök folyamatos fertőtlenítésére.

A rendszeres sterilizálás azonban még nem jelent maximális védelmet minden kórokozóval szemben. A vírusok terjedése cseppfertőzéssel, például tüsszentéssel és köhögéssel történik. A kiáramló nyálcseppek ilyenkor vagy a különböző tárgyakra, vagy pedig közvetlenül a levegőbe kerülnek. Egyes vizsgálatok szerint akár 3 óráig is a levegőben lehetnek. Ezek után könnyű belátni, hogy egy várakozó betegekkel zsúfolt rendelőben a levegő tisztításával, fertőtlenítésével is foglalkozni kell.

Miért szükséges a levegő fertőtlenítése?

Dolgozók védelme

Az egészségügyi dolgozóknak fel kell fegyverkeznie a legkülönfélébb fertőzésekkel szemben.

Páciensek védelme

A közös helyiségek használata vagy a váróteremben való rövidebb, hosszabb időtöltés melegágya lehet a vírusok, baktériumok terjedésének.

A levegő tisztasága

Mind a dolgozók mind a betegek számára létfontosságú a friss, egészséges levegő. Ennek érdekében nem elegendő a tárgyak, eszközök fertőtlenítése és sterilizálása, a levegő tisztítására, fertőtlenítésére is szükség van.

Airocide design részlet

Az Airocide légtisztító otthoni és irodai felhasználásra szánt készülékei ideális megoldást jelentenek kisebb orvosi rendelők levegőjének tisztítására, fertőtlenítésére.
A nagyobb teljesítményt igénylő helyszínekre, terekre az Airocide vállalati termékvonal berendezéseinek használata javasolt.

Airocide üzemmódok

Milyen kórokozók ellen nyújt védelmet?

  • vírusok

  • baktériumok

  • allergén anyagok

  • poratka

  • illó szerves vegyület (VOC)

  • mikrobák

  • penész és gomba

Milyen helyiségekben ajánlott

a légtisztító használata?

Kisebb orvosi rendelők

Fogorvosi rendelők

Orvosi várótermek

Műtők

Intenzív szobák

Betegszobák

Recepciók

Airocide design részlet

Használja Ön is a NASA által kifejlesztett levegőtisztító technológiát! Védje az egészségügyi dolgozók és a betegek egészségét! Megérdemlik!

airocide aps 200 otthoni legfrissito - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 1

Airocide APS-200

airocide aps 300 otthoni legfrissito.jpg - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 2

Airocide APS-200 PM 2.5

airocide aps 200 PM otthoni legfrissito - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 3

Airocide APS-300

airocide aps 1000 otthoni legfrissito - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 4

Airocide APS-1000

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.
airocide logo white 297 61 - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 5

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 6