Jogi, ügyvédi irodák számára

Ahol szükség van személyes találkozásra

Ha a legutóbbi világjárványt előbb-utóbb legyőzzük is, a mögöttünk hagyott időszak biztosan nem marad következmények nélkül.

Tartva attól, hogy hasonló kórokozók újra felbukkanhatnak, sok cég fenntartja, sőt ki is bővíti a távmunka lehetőségét a dolgozói számára, a személyes munkahelyi találkozók helyét pedig online megbeszélések veszik át. 

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

De mi történik ott, ahol a találkozás az ügyfelekkel elkerülhetetlen? 


A COVID-19 emléke bizonyára hosszú időre átírja majd a személyes érintkezések szabályait, és ez az ügyvédi hivatás képviselőit is kihívások elé állítja.

Legyen szó személyes konzultációról, tárgyalásról vagy fontos okiratok aláírásáról, elengedhetetlenül szükséges, hogy a találkozó egészségügyi szempontból is biztonságban, garantáltan vírusmentes környezetben történhessen.

Ne feledje, a vírusok a levegőben több órán át életképesek maradnak! 

Talán Ön is egyetért velünk abban, hogy a fenti körülmények megteremtését az ügyfelek a jogi iroda fenntartójától várják el, sőt elképzelhető, hogy a kórokozómentes, kiváló levegő minőségű tárgyalóhelyiségek, várók iránti igény rövid időn belül általánossá válik. Ha Ön ebben is szeretne a versenytársai elé kerülni, az Airocide légtisztító berendezést épp Önnek találták ki.

Nagyon sok irodában egy légtérben egyszerre többen dolgoznak, így – főként a nagyobb ügyfél forgalmú irodákban – a munkatársak biztonsága sem szorulhat háttérbe.   

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia

Szálló por: egyre nagyobb veszély

Airocide üzemmódok

Nem érdemes kockázatot vállalni:

az irodai levegő tisztán tartása időszerűbb, mint korábban bármikor.

Ahogy arról bizonyára Ön is hallott, egészségünkre nemcsak a vírusok, baktériumok, de a levegőben szálló por is negatív hatással van.

Ezen a téren Magyarország kifejezetten rosszul áll, és főként a nagyobb városokban a szálló por koncentrációja időnként aggasztó mértékben meghaladja az egészségügyi határértéket. A vizsgálatok kimutatták, hogy a szálló por hosszú távon növeli a légzőszervi megbetegedések (tüdőrák, asztma), illetve a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Egy 2020-as kutatás szerint a szennyezett levegőben a vírusok is könnyebben terjednek (forrás).

Hogyan védi Önt, ügyfeleit és munkatársait az Airocide?

Airocide üzemmódok

Kivételes hatékonyságukat az Airocide légtisztító berendezések egy az űrkutatásban használt technológiának köszönhetik. 

Bő két évtizeddel ezelőtt a NASA Mars-programjának kutatói azzal a problémával szembesültek, hogy az éveken át egy térben tartózkodó űrhajósok számára valahogy biztosítaniuk kell a tiszta levegőt, méghozzá energiatakarékos és minimális karbantartást igénylő módon, ózon és egyéb káros melléktermék keletkezése nélkül.

Az általuk fejlesztett légtisztító eljárás lényege, hogy a kórokozókat egy úgynevezett reakciókamrába terelik, ahol UV fény segítségével elpusztítják őket. Fontos azonban, hogy a reakciókamrából semmi – sem a kórokozók, sem az UV fény, sem bármiféle káros melléktermék – nem juthat ki.

Az eljárás olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy 1998 óta az űrkutatáson kívül is számos területen alkalmazzák. Mivel a találmány eltávolítja a levegőből nemcsak a vírusokat, baktériumokat és spórákat, de az illékony szerves gázokat (VOC) is, mindenhol nagy hasznát veszik, ahol létfontosságú tiszta levegő (így például élelmiszercsomagoló üzemekben, borászatokban stb.).

A kórházakban, rendelőkben az Airocide olyan jól teljesített, hogy a világjárvány idején az USA Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatala (FDA) kifejezetten javasolta a használatát a vírus elleni védekezés részeként. 

Airocide üzemmódok
Airocide üzemmódok

Ami az Airocide légtisztító reakciókamrájába bekerül, az soha nem jut ki onnan, ráadásul

 • a technológia halkan, észrevétlenül és vegyszermentesen végzi a dolgát,
 • energiatakarékos,
 • kis helyen elfér,
 • karbantartást alig igényel,
 • és ami szintén nem mellékes: kialakítása kifejezetten esztétikus…

Innováció. Biztonság. Design.

Mindez megtalálható az Airocide légtisztítóban.

Melyek az Airocide előnyei a többi légtisztító eljáráshoz képest?

• A hagyományos levegőszűrőkkel ellentétben az Airocide a 0,3 mikronnál kisebb mikroorganizmusokat, így a vírusokat is eltávolítja a levegőből.

• Az ózongenerátor, bár tisztítja a levegőt és a tárgyak felületét is, ózont termel, amely minimális koncentrációban is káros az egészségre. Az Airocide nem termel semmiféle mellékterméket.

• Az UV-C fertőtlenítő ugyan hatásos a mikroorganizmusokkal szemben, ugyanakkor a használata során keletkező UV-sugárzás káros lehet, emellett az eljárás ózon keletkezésével jár együtt. Az Airocide esetében – mivel a fertőtlenítés a reakciókamra belsejében történik – ettől nem kell tartanunk.

• Az elektrosztatikus légmosó könnyen és egyszerűen használható, karbantartása és fenntartása azonban az Airocide-hoz képest körülményes és költséges.

Airocide üzemmódok
Airocide üzemmódok

Milyen mikroorganizmusok megsemmisítésére alkalmas az Airocide légtisztító?

 • baktériumok,
 • vírusok,
 • cigaretta füst,
 • pollen,
 • gázok és szagok,
 • illékony szerves vegyületek gázai (VOC),
 • biológiai szennyeződések, mint amilyenek a penészgombák spórái.

Az Airocide légtisztító berendezéseket azoknak iroda tulajdonosoknak ajánljuk, akik számára érték a kiváló levegőminőség, és akik szem előtt tartják ügyfeleik és munkatársaik egészségét is.

Airocide üzemmódok

Melyik Airocide légtisztítót válassza?

Irodája méretétől és rendeltetésétől függően légtisztító berendezéseinket háromféle csomagban ajánljuk Önnek. 

  STANDARD

  CITY

  GRAND

  Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

  Airocide Info

  Hogy működik?

  Gyakori kérdések
  NASA és az Airocide

  Rólunk

  Légtisztítók összehasonlítása

  Otthonra, irodába

  Egészséges élethez

  Kisbabásoknak

  Kisállat kedvelőknek

  Allergiában szenvedőknek

  Termékválasztó

  Vállalatoknak

  Rendelőknek

  Egészségügyi intézmények

  Borászatok

  Húsüzemek

  Hűtőházak

  Zöldség-gyümölcs tárolás

  Virágkertészetek

  Fitness-termek

  Esettanulmányok

  Vásárlás

  Webshop

  Kapcsolat
  ÁSZF
  Adatvédelmi tájékoztató