Megoldás az allergiában szenvedőknek

Kellemes légkör, nyugodt alvás allergiában szenvedőknek

Ha allergiában szenved vagy túl érzékeny a penészre és a kémiai anyagokra, akkor Önnek a tiszta levegő létfontosságú. Sokan használják a hagyományos szűrő alapú légtisztító berendezéseket. Ám ezeket a hagyományos szűrőrendszereket nem arra tervezték, hogy véglegesen elpusztítsák a mikroorganizmusokat. Ezek, mint a legapróbb szerves molekulák vagy penész által kibocsátott mikotoxinok, gyakran nem semmisülnek meg és pusztulnak el teljesen a hagyományos légszűrési megoldások esetében.
Miért? Mert a szűrők hatékonysága méretfüggő: ha egy molekula túl kicsi, a szűrő nem tudja megállítani. A megoldás az Airocide légtisztító.

Vásárlónk írta:

Gergő (Gödöllő):
“10 éve nem tudtam aludni az allergiám miatt. Bekapcsoltam az Airocide-ot,
és másnap reggel kipihenten ébredtem. :)”

Az allergiában szenvedőknek mást jelent a tisztaság. Amit sokan tiszta levegőnek hívnak, az náluk gyakran küzdelem és szenvedés. Ötből egy ember szenved allergiás és asztmás tünetekben. De itt még nincs vége: vannak, akik érzékenyek a légfrissítőkre, gyertyákra és egyéb illatokra.
Az összes úgynevezett “jó illatú” termék VOC vegyületeket (illó szerves vegyületek) bocsájt ki, amelyek kiválthatnak allergiaszerű tüneteket, különösen a kémiai érzékenységben szenvedő emberek esetében.
Ha nehezen kap levegőt, orra gyakran bedugul vagy folyik, szeme sokszor könnyezik vagy viszket, vagy épp sokszor álmatlan éjszakák gyötrik, a problémák hátterében sokszor a levegőben levő penészgombák spórái állnak

Miért hatásos az Airocide levegőtisztító?

Az Airocide ideális megoldás allergiás panaszok esetén, mivel nem használ szűrőket, valamint mérettől függetlenül pusztítja el a kórokozókat és szennyező molekulákat a levegőben. Az Airocide a szűrők helyett egy, a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmaz, amely bizonyítottan elpusztít minden szennyeződést a levegőből, legyen az kicsi vagy nagy. A levegőben szennyező anyagként előfordulhatnak allergének, illó szerves vegyületek (VOC), vírusok, spórák, poratkák vagy akár a házi kedvenceink szőre.

Az Airocide légtisztító elpusztítja az útjába kerülő szennyeződéseket, így garantáltan tiszta, friss levegőt biztosít.

Kellemes nappalok. Nyugodt éjszakák.

Az Airocide légtisztító berendezés allergiában szenvedő felhasználóinak első észrevételei, hogy valahogy más a levegő illata. Tisztább és kellemesebb lett. Ennek oka, hogy Airocide elpusztítja a levegőben lévő biológiai szennyeződések, az allergéneket, a gombaspórákat és a háztartásban képződő illó szerves vegyületeket. Ez által képes megszüntetni az allergiás tüneteket. Használja Ön is az Airocide-ot, és napokon belül érezni fogja a különbséget!

Tiszta környezet. Jó közérzet.

Airocide készülékek otthonra.

Az Airocide légtisztítói hatékony és biztonságos védelmet nyújtanak a levegőben található szennyeződésekkel szemben, hiszen a NASA által kifejlesztett UVC technológiát alkalmazzák otthonaikba tervezett készülékekben is.
A NASA által kifejlesztett UVC technológia egy zárt rendszer, így más UV technológiával működő légtisztítókkal szemben nem bocsát ki ózont, használata teljesen biztonságos kisgyerekek, kisállatok mellett is.

Bővebben a NASA fejlesztésről:

Rendkívül hatékony, hiszen mérettől függetlenül pusztítja el a levegőben lévő szennyeződéseket, beleértve a vírusokat, baktériumokat, és egyéb szerves vegyületeket, így például allergia szezonban is tökéletes.Ennek köszönhetően az FDA hivatalos minősítése szerint hatékony védelmet nyújtanak a vírusokkal, baktériumokkal szemben, aminek köszönhetően egészségügyi intézményekben, kórházakban is eredményesen alkalmazhatóak.

Az Airocide különlegessége tehát, hogy nemcsak kiszűri, hanem molekuláikra bontva elpusztítja a szennyeződéseket. Más légtisztítókkal ellentétben nem kell külön betét, vagy szűrő például a rendkívül káros formaldehid kiszűrésére sem, hiszen az Airocide technológiája ezzel szemben is hatékony.

Előnyök:

– környezetbarát
– alacsony fogyasztású
– 0-24-ben működtethető
– veszélytelen a gyermekekre, állatokra, és növényekre nézve
– díjnyertes dizájn
– évente kell csak reakciókamrát cserélni benne — évente körülbelül 60 000 forintos fenntartási költség
– könnyen hordozható a lakásban, kis helyen is elfér
– ingyen házhozszállítás

Airocide APS-300 légtisztító
Airocide APS-200 PM 2.5 légtisztító
Airocide APS-300 legtisztító
Airocide APS-1000 légtisztító

baktérium okozta betegség elleni védelem

+

+

+

+

allergia elleni védelem

+

+

+

+

vírusok elleni védelem

+

+

+

+

szagok és VOC-k elleni védelem

+

+

+

+

szálló por és füst elleni védelem

-

+

-

-

nitrogén és kéngázok elleni védelem

-

+

-

-

mikroszkopikus méretű lebegő részecskék elleni védelem

-

+

-

-

maximális helyiségméret

50-70 m²

50-70 m²

50-70 m²

200 m²

maximális teljesítmény 

60W

60W

65W

73W

reakciókamra élettartama

12 hónap

12 hónap

15 hónap

12 hónap

árak

Referenciák

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató