gyakori
kérdések

Milyen típusú allergéneket, kórokozókat és szennyeződéseket képes az Airocide légtisztító eltávolítani a levegőből?

A szabadalmaztatott biokonverziós folyamat a gombákat, vírusokat, penészt, baktériumokat és az egyéb kórokozókat molekuláris szinten pusztítja el. Az Airocide a levegőt szinte 100%-ig megtisztítja továbbá az illékony szerves vegyületektől (VOC gázok) is, mint: aeroszol sprayk, tisztítószerek, fertőtlenítők, hobby kellékek, szárazon vegytisztított ruhák, építőanyagok, festékek, hígítószerek, növényvédőszerek és légfrissítők.

Az Airocide légtisztító használ és bocsát ki ózont a működése során?

Nem. Az Airocide nem használ és nem bocsát ki ózont a működése során.

Miben különbözik az Airocide más légtisztító berendezésektől?

Az Airocide működése olyan fejlett technológián alapul, amely a levegő tisztításához nem használ szűrőket. Beszívja a levegőt a benne megtalálható kórokozókkal, szennyeződésekkel együtt, és átvezeti a zárt reakciókamráján. A reakciókamrában a titánium-dioxid katalizátor és az UV fény hatására a levegőben természetesen megtalálható vízpára vízmolekulái alakulnak át rendkívül aktív szabad gyökökké. Ezek természetesen nem juthatnak ki a zárt reakciókamrákból, így nem is veszélyesek ránk nézve. Ezek a szabad gyökök az összes szerves szennyeződést, baktériumot, vírust, VOC gázt molekuláris szinten pusztítanak el. Semmilyen szennyezőanyag nem marad a levegőben. Ami a készülékből kilép, az csupán tiszta levegő, nulla ózonkibocsájtás mellett, szűrők használata nélkül.

Milyen méretű helyiségben alkalmazható az Airocide készülék?

Az Airocide otthoni termékvonala az egyágyas kisebb szobáktól a nagyobb méretű nappalikig (irodákig, várótermekig, rendelőkig), bármelyen helységben használható. 

A vállalati termékvonal berendezései egészen nagy raktárak, termek légterének tisztán tartására is alkalmasak. Nagy légterű helyiségek esetében természetesen több készülék felszerelése szükséges.

Milyen karbantartásra van szüksége az Airocide légtisztító berendezésnek?

A készülék egyetlen karbantartási igénye a reakciókamrák éves cseréje. Folyamatos üzemelés esetén körülbelül egy évente szükséges ezt megtenni. A cserét a készüléken található jelzőfény jelzi: amikor ez kigyullad, ki kell cserélni a reakciókamrákat.

Az első bekapcsolás után a készülék által kibocsátott szag normális? Meddig tart ez?

Az első bekapcsolás után talán enyhe szagot érezhet. Ez normális, és az UV lámpák első felmelegedése okozza. Ez a jelenség néhány napon belül teljesen megszűnik.

Hová tehetem az elhasznált reakció kamrákat?

Amikor megkapja az új reakciókamrákat, adunk hozzá egy díjmentes visszaszállítási címkét és címet, mellyel visszaküldheti részünkre az elhasználódott reakciókamrákat, újrahasznosítás céljából.

Mit jelent az “auto” gomb a készüléken?

A készülék automatikus üzemmódját jelenti. Ebben az üzemmódban a készülék automatikusan átvált az alacsony és magas üzemmódok között. A váltogatást egy fényérzékelő szabályozza: éjszaka a csendesebb “alacsony” működési fokozatba állítja a berendezést a legnyugodtabb pihenés biztosítása érdekében, míg nappal magasabb hatékonyságú módba állítja azt a legmagasabb levegőtisztítási hatékonyság elérése érdekében.

Képes az Airocide eltávolítani a levegőben szálló állatszőröket (kutya, macska, stb)?

Igen. Az Airocide teljes mértékben elpusztítja a levegőben szálló állatszőröket is.

Hány ventilátor dolgozik az Airocide-ban?

Az Airocide egy belső ventilátorral rendelkezik. Egy aerodinamikai törvényszerűséget (a „Coanda-effektust”) felhasználva a ventilátor a levegőt a berendezés előlapján lévő nyíláson keresztül szívja be, amely a két reakciókamrán át felgyorsul, majd a berendezés hátsó centrális kivezetőjén át távozik. Ezzel a felgyorsult mozgással a tiszta levegő a legkevesebb energia felhasználásával áramolhat szét a szobában.

Mekkora zajt bocsát ki az Airocide a működése közben?

Ez szubjektív, attól is függ, hogy egy könnyen vagy nehezen alvó emberről beszélünk, de a legtöbb ember számára nem okoz gondot a működési zaj, amely körülbelül annyi, mint egy átlagos ventilátor zaja alacsony fokozatban.

Milyen elhelyezése javasolt az Airocide-nak az optimális légtisztítási hatás elérése érdekében?

Legelőször az Airocide hálószobai elhelyezését javasoljuk, mivel ott töltjük szinte a legtöbb időt. Az optimális eredmény érdekében a készüléket a padlótól 120-180 cm-es magasságban helyezzük el. Ne tegyük kis zárt térbe, mint egy könyvespolc fakkja.

Hol találom az Airocide gyári számát?

A sorozatszám megtalálható a kartondoboz oldalán és a készülék hátoldalán a tápkábel mellett.

A készülék elülső rácsozata igényel-e különleges gondoskodást vagy tisztítást?

A készüléket érdemes időnként portalanítani, mint minden más berendezési tárgyat otthonában, de különleges bánásmódot nem igényel. Ha történetesen folyadék ömlött az Airocide készülék külsejére, azt tiszta ruhával törölje le.

Amennyiben bármi másban a segítségére lehetünk,
kérjük keressen minket.

Ha felkeltettük az érdeklődését
kérjük keresse fel webshopunkat.

airocide logo white 297 61 - Gyakori kérdések - A szabadalmaztatott biokonverziós folyamat a gombákat, vírusokat, penészt, baktériumokat és az egyéb kórokozókat molekuláris szinten pusztítja el. Az Airocide a levegőt szinte 100%-ig megtisztítja továbbá az illékony szerves vegyületektől (VOC gázok) is, mint: aeroszol sprayk, tisztítószerek, fertőtlenítők, hobby kellékek, szárazon vegytisztított ruhák, építőanyagok, festékek, hígítószerek, növényvédőszerek és légfrissítők. - 1

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Gyakori kérdések - A szabadalmaztatott biokonverziós folyamat a gombákat, vírusokat, penészt, baktériumokat és az egyéb kórokozókat molekuláris szinten pusztítja el. Az Airocide a levegőt szinte 100%-ig megtisztítja továbbá az illékony szerves vegyületektől (VOC gázok) is, mint: aeroszol sprayk, tisztítószerek, fertőtlenítők, hobby kellékek, szárazon vegytisztított ruhák, építőanyagok, festékek, hígítószerek, növényvédőszerek és légfrissítők. - 2