Hogy működik?

Mi történik a forradalmian új légtisztító berendezés belsejében?

Airocide üzemmódok

5 lépés a tiszta levegőért

  1. Az Airocide ventilátora segítségével áramoltatja a levegőt az Ön otthonából a reakciókamrába a benne található szerves kórokozókkal, allergénekkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombaspórákkal, füsttel, korommal, káros, szerves illó vegyületekkel (VOC) együtt.
  2. A levegő áthalad a reakciókamrában található apró üvegcsöveken, amelyek külső és belső felülete titánium-dioxiddal van bevonva.
  3. A 254 nanométeres UV fény hatására a hengerek felülete gerjesztett állapotba kerül, a levegő vízpáráját pedig rendkívül reagens hidroxil gyökökké bontja.
  4. Ahogy a levegőben lévő szerves anyagok kapcsolatba kerülnek a szabad gyökökkel, rögtön molekuláris szintre bomlanak. Mindegy milyen apró a szennyeződések mérete. A folyamat gyakorlatilag oxidáció a zárt reakciótérben. Biztonságos, hatékony és nem termel ózont vagy egyéb káros mellékterméket.
  5. Végeredmény: tiszta és friss levegő.

Földre szállt technológia

A technológiát a NASA fejlesztette ki a MARS küldetés levegőbiztonsági programjának a keretében. Az Airocide földre hozott űrtechnika. A legnehezebb és legveszélyesebb környezetben, az űrben bizonyította magáról, hogy a leghatékonyabb és legbiztonságosabb levegőtisztítási technológia.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Mi az, amit az Airocide tud, és a hagyományos szűrők nem?

A szűrők nem szűrik ki az összes szerves szennyezőanyagot és kórokozót a levegőből, mivel a legkisebb méretű szennyezőanyagok átjutnak a legfinomabb szűrőkön is. A szűrő nélküli légtisztítási technológia robbanásszerű változást hozott a levegőtisztítás hatékonyságában. E technológia képes elpusztítani a levegőben található szerves szennyeződéseket, patogéneket mérettől függetlenül.

Miért nem képesek a HEPA szűrők a kis méretű szennyeződések megszűrésére?

Gondoljon egy ajtóra. A nagy méretű tárgyak nem férnek be rajta, míg a kisebb dolgok gond nélkül átvisszük az ajtónyíláson. A szűrők ugyanígy működnek. Hatástalanok a kisebb részecskékkel szemben. A HEPA szűrő nem pusztítja el a szennyeződéseket, csak csapdába ejti őket, míg a kisebb méretű patogének, vírusok és az illékony szerves vegyületek (VOCs) gondtalanul átjutnak a szűrés alapú légtisztító berendezéseken.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Biztonságos, hatékony és könnyen karbantartható. Miért?

Az Airocide légtisztító berendezés biztonságos, és működése során nem termel ózont, egyéb emberi szervezetre káros anyagot. A fotokatalitikus oxidációhoz optimalizált légáramlás biztosítja a kedvező energiafogyasztást és méretet. A készülék egyetlen karbantartási igénye a reakciókamrák időszakos cseréje. A folyamat körülbelül harminc másodpercet vesz igénybe, semmilyen műszaki képzettséget nem kell hozzá. Tekintse meg filmünket a reakciókamrák cseréjéről.

Megszünteti a VOC gázokat, amit a HEPA szűrők nem!

Az Airocide a levegőben található káros patogéneket nem csak csapdába ejti, hanem teljesen el is pusztítja őket. A forradalmi űrtechnológia a HEPA szűrőkön átjutó szennyeződéseket is eltávolítja. Ilyenek például az úgynevezett illékony szerves vegyületek gázai (VOCs). Az EPA (Environmental Protection Agency, USA) 188 potenciálisan veszélyes légszennyező összetevőt különböztet meg, amelyek bizonyos koncentráció felett egészségkárosító hatásúak (allergia, asztma). Kisgyermekek, idősek és az állapotos nők számára fokozott veszélyt jelentenek.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Miben tud többet az Airocide APS-200 PM2.5, mint a többi Airocide készülék? Nézze meg ezen az ábrán

Otthoni és vállalati megoldások.

Ugyanaz a technika, más teljesítmény.

Mi a különbség az Airocide két termékvonala között? A legszembetűnőbb különbség a teljesítmény és a design. A nagy teljesítményű, professzionális felhasználásra szánt “ipari” berendezések esetében és az otthoni készülékeknél egyaránt elsődleges szempont volt a hatékonyság mellett az elegáns, modern külcsín, amit Edison Award formatervezési díjjal jutalmaztak.

Otthoni és irodai termékvonal

Kifinomult kidolgozás, kis légterű helyiségek igényeire.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Vállalati termékvonal

Légtisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató