Az Airocide PM 2.5
reakciókamra működése

A reakciókamra négy, egymással összekapcsolódó folyamatrészből áll, amelyek együtt biztosítják a hatékony működést.

A PM 2.5 levegőben szálló mikroszkopikus méretű lebegő részecskék rövidített angol elnevezése. A P.M 2.5 összetétele nagyjából 15-20%-ban organikus anyagokból áll. Ezek az anyagok elsődlegesen nem éghető szénhidrogének, amelyek autókból, teherautókból és kéményekből kerülnek a levegőbe. Ezek a molekulák nagyrészt stabil szénhidrogének, amelyek belélegezve karcinogének (rákkeltő hatásúak), ugyanakkor méretükből fakadóan nehezen távolíthatók el a levegőből.

Airocide design részlet

AZ ELSŐ SZAKASZ egy aktív szénszűrés, amely a légnemű anyagok minél gyorsabb eltávolítását segíti elő. Ez a szűrés típus széles körben alkalmazott, az AIROCIDE innovatív technológiájának köszönhetően az UV-C fénnyel generált aktív szénréteget Fotokatalitikus Oxidációs (PCO) anyagként használjuk, így a levegő káros, organikus illó vegyületeit (VOCs) magasabb hatásfokkal távolítja el.

A MÁSODIK SZAKASZ egy MERV-12 közeg, amely fizikailag kiszűri az apró szemcséjű anyagokat a levegőből, mint pl.: kipufogó gázok, szénvegyületek. Ez megegyezik a kórházakban, laboratóriumokban alkalmazott levegőtisztítási módszerekkel.

A HARMADIK SZAKASZ egy rostos anyag, amely saját fejlesztésű katalizátor anyaggal van bevonva, amit szintén az UV-C fény aktivál. Ennek köszönhetően maximális felületen válik lehetővé a PM 2.5 gáznemű összetevők eltávolítása.

A NEGYEDIK SZAKASZ a NASA által fejlesztett katalizátor, amely valamennyi AIROCIDE berendezésben működik és bizonyítottan hatékony a mikroorganizmusok, patogének elpusztításában.

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra.

APS-200

APS-200 PM 2.5

APS-300

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.