Ózon technológia

Hogyan működik az ózon technológia?

Az ózon képes a levegőben található káros anyagokat és mikroorganizmusokat elpusztítani és ezáltal a levegőt fertőtleníteni.

Előnyök

A technológia egyik előnye, hogy nem csak a levegőt, hanem a tárgyak felületét is sterilizálja. Az ózon technológia előnye, hogy vegyszermentes levegőtisztítást tesz lehetővé.

Hátrányok

Az ózonnal történő fertőtlenítés egyik hátránya, hogy szakaszosan alkalmazható, hiszen egészségkárosító, az Európai Unióban Biocid besorolású, felhasználását szigorú jogi keretek szabályozzák. Fertőtlenítés után a levegő gyorsan újra szennyeződhet.
Az ózon rendkívül instabil 3 atomú oxigén molekula, amely az instabilitásából fakadóan erős oxidálószer, 3 000-szer erősebb a klórnál. Az ózon alkalmazását az Európai Unióban kizárólag szennyvíztechnológiában, palackozó gépek palacksterilizálására, uszodák víztisztítására, állattartó telepek felületi fertőtlenítésére és hűtőközegek fertőtlenítésére engedélyezik. Az egyéb célú felhasználása nem engedélyezett! Sőt, a felszíni ózonkoncentráció hatérértéke (120 mikrogramm/m3) feletti értéknél szmogriadó lép érvénybe, valamint korlátozzák a gyermekek és idősek szabadban való tartózkodását.

Miért hatásos az Airocide levegőtisztító?

  • Szűrők helyett a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmazza, amely bizonyítottan elpusztít minden szennyeződést a levegőből, legyen az kicsi vagy nagy.
  • Az Airocide légtisztító 100%-osan megtisztítja környezetének levegőjét, legyen az a levegőben szennyező anyagként előforduló allergének, illó szerves vegyületek (VOCs), vírusok, spórák, poratkák vagy éppen a házi kedvenceink szőre.
  • 0-24 óráig tisztítja a helyiség levegőjét.
  • Egészségre nem káros, vegyszermentes megoldást nyújt.

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra.

APS-200

APS-200 PM 2.5

APS-300

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató