rólunk

Hagyomány és modern technológia. Tökéletes párosítás.

Sikerünk alapját a tradíció adja, de a fejlett technológia teszi teljessé. Ez az, aminek köszönhetjük cégünk kimagasló eredményeit.
Ismerje meg közelebbről a Cellarius Kft-t, az Airocide európai forgalmazóját.

Mi jellemzi csapatunk munkáját?

Új költséghatékony megoldások

Mindennapi munkánk során olyan megoldásokat fejlesztünk, ami hatékony és felhasználóbarát is egyben.

Magasan kvalifikált szakember team

Magasan képzett, tapasztalt szakemberek alkotják a csapatunkat. Számos egyedi szakmai publikáció jelent meg szakértőink tollából.

Professzionális technológia

Technológiai újdonságokat vezetünk be és hasznosítunk a mindennapokban, sokszor elsőként vagy egyedülálló módon a szektorban.

A pincéből a világűrbe

A Cellarius Kereskedőház Kft története 2004-ben indult útjára. A kezdetben borászati- és pincetechnológiával foglalkozó vállalat a folyamatos innováció hatására integrációs szoftvert majd fejlett borászati laboratóriumot hozott létre. Több innovációs nagydíj nyerteseként a borkőkezelés, borkőstabilizálás, musttisztítás megteremtése fűződik a nevéhez. Ezenkívül egyedi kutatás-fejlesztési programok hoztak átütő sikereket és hírnevet a cég számára a szektorban.

Mivel a pincészetekben is fontos a megfelelő minőségű, tiszta levegő így került sor egy olyan technológia bevezetésére, amely hosszú távon biztosítja a friss levegőt.
Az AIROCIDE termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a Cellarius elkötelezett az egészséges, tiszta, friss levegő mellett.

logo creditworthy - Rólunk - Magyarországon kedvelt mezőgazdasági ágazat a borászat, de mi köze a bornak a légtisztításhoz? Ismerje meg jobban az Airocide csapatát! - 1

Bisnode Gold Tanúsítvány 2018

CELLARIUS KERESKEDŐHÁZ KFT.

H-7900 Szigetvár, Dencsházai u. 12.
Telefon: +36 (30) 286–2147 • Email: info@cellarius.hu • Cégjegyzékszám: 02 09 069440

Copyright © 2019 Cellarius

airocide logo white 297 61 - Rólunk - Magyarországon kedvelt mezőgazdasági ágazat a borászat, de mi köze a bornak a légtisztításhoz? Ismerje meg jobban az Airocide csapatát! - 2

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Rólunk - Magyarországon kedvelt mezőgazdasági ágazat a borászat, de mi köze a bornak a légtisztításhoz? Ismerje meg jobban az Airocide csapatát! - 3