kisbabásoknak

Extra védelem a kórokozókkal szemben

Nem kérdés, hogy minden kisgyermekes család extra védelmet érdemel a levegőben megtalálható kórokozókkal szemben. Minden mai modern anyuka rémálma, ha baktériumokkal, vírusokkal vagy más szennyező anyagokkal terhelt az otthona. Különösen, ha a lakás levegőjéről van szó.

Milyen veszélyek lappanghatnak a gyerekszobában és a hálószobában?

Otthonainkban rengeteg olyan dolog megtalálható, amely káros illékony szerves vegyületeket (VOC) bocsájt ki. Ilyenek lehetnek a különféle festékek, drapériák, bútorok, szőnyegek, tisztítószerek, stb. Ezek a gázok, zárt térben potenciális veszélyt jelenthetnek az emberekre, különösen a gyermekeinkre.

Az Airocide légtisztító berendezés használatával ez a rémálom megszűnik, ugyanis a készülék megvédi gyermekeinket a rossz levegőtől. A légtisztító berendezés az igazán káros kórokozókat is 100%-ig elpusztítja. Ilyen például az influenzavírus (H1N1), MRSA baktérium, a nemrég megjelent koronavírus, stb. Az Airocide mindezektől megvédi gyermekét, és tiszta, egészséges légkört biztosít az egész családnak.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Az Airocide hadat üzen a kellemetlen szagoknak is.

Az Airocide légtisztító megszünteti a gyerekszobában található esetleges kellemetlen szagokat is. Minden szülő tudja, hogy gyermekeink szobájában, minden életkorban tapasztalhatunk nem oda illő szagokat. A használt pelustól kezdve, a kamaszkori elhajított zoknikig, az izzadt sportdresszekről már nem is beszélve. Az Airocide mellett ez nem probléma, a gyermek szobájában a levegő mindig friss és tiszta marad.

Teszt a terepen. Az Airocide kiállta a próbát.

Az Airocide-nál végeztek egy tesztet. Egy új építésű óvodában, ahol frissen festett falak, új bútorok, szőnyegek és játékok voltak, megmérték az illékony szerves vegyületek (VOC) mennyiségét. A mérés után beüzemeltek egy Airocide légtisztító berendezést és egy hét folyamatos üzemeltetés után ismét elvégezték a méréseket. A kontrollmérés után kiderült, hogy az illékony szerves vegyületek mennyisége 79%-al csökkent az óvoda helyiségeiben, a gyermekek és persze szüleik legnagyobb örömére.

Károsak az illékony szerves vegyületek gázai (VOC).
Miért hallani keveset erről?

A légtisztítással foglalkozó cégek nagy többsége tisztában van azzal, hogy az általuk használt szűrőkre alapuló technológiák nem képesek megszüntetni a VOC szennyeződéseket, ezért erről a témáról nem is szívesen beszélnek. Emiatt a téma nehezen kerül be a közbeszédbe, pedig a veszély valós. Ráadásul saját otthonainkban fenyeget minket a leginkább.

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia
Airocide üzemmódok

Miben más az Airocide légtisztító?

Az Airocide nem használ szűrőket. Helyette a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmazza, amely kifejezetten alkalmas a veszélyes VOC vegyületek gázainak teljes semlegesítésére. Nem számít a szennyeződések mérete, hisze az Airocide minden káros szennyeződést semlegesít a levegőből, legyen az allergén anyag, poratka, mikroba, baktérium, vírus vagy VOC gáz.

Csak kapcsolja be az Airocide-ot és hagyja, hogy az intelligensen tegye a dolgát. Önnek nincs más feladata, mint élvezni otthonának friss, tiszta és egészséges levegőjét.

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra.

Airocide APS-200

299 000 Ft 269 000 Ft

Airocide APS-200 PM 2.5

449 000 Ft 419 000 Ft

Airocide APS-300

399 000 Ft 359 000 Ft

Airocide APS-1000

999 000 Ft 959 000 Ft