otthonra és irodába.
csúcstechnika és design…

Üdvözöljük a tiszta levegő világában!

Airocide légtisztító: forradalmian új, hatékony, stílusos

Az Airocide több, mint műszaki berendezés. Ez a légtisztító egy műalkotás: a fejlett technológia és a kivételes elegancia találkozása.
A légtisztító megalkotásával egy olyan diszkrét és rendkívül hatékony készülék volt a célunk, mely tökéletes és ízléses kiegészítője minden belső térnek.

 

3 előnyös tulajdonság, ami különlegessé teszi

1. Kifinomult részletek

Az eloxált aluminiumból készült esztétikus rács 9 eszközzel készült, 11 technológiai lépésen keresztül.

Az eredmény könnyű, mégis erős rendszer, melyet mágnesek tartanak a helyén. Az elegáns, sötét fa borítás illeszkedik bármely lakásbelsőhöz vagy modern irodához.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

2. Egyszerű működés

Az Airocide légtisztító 3 módon képes üzemelni. Alacsony, magas és automata üzemmódban. Az automata üzemmódban a beépített fényérzékelő szabályozza a készülék működését a napszaknak megfelelően.

Üzemmódok

ALACSONY fokozatban használja a készülékét, ha csendesebb környezetre vágyik.
MAGAS fokozatban használja készülékét, ha a legtisztább levegőt szeretné elérni. Ebben a fokozatban a leghatékonyabb az Airocide légtisztító működése.
AUTOMATA üzemmódban a beépített fényérzékelő szabályozza a készüléket. Nappali fénynél a magasabb fokozatban, éjszaka pedig a csendesebb üzemmódban, a nyugodt pihenés érdekében.

3. Szűrőmentes légtisztítási technológia

Nem csak az egyedi formaterv különbözteti meg készülékünket a többitől, hanem a légtisztítás módja is. Soha nem kell elkoszolódott szűrőket cserélnie, ehelyett évente egyszer cserélje ki egyszerű módon a készülék fénycsöveit.

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia

Az Airocide 0-24 óráig tisztítja a helyiség levegőjét,
a hét minden napján

A levegő folyamatosan mozog és folyamatosan szállítja a különböző szennyeződéseket, ezért dolgozik az Airocide is, hogy mindig biztosítani tudja a tiszta környezetet. Ha érezni szeretné a különbséget, tegyen be egy Airocide légtisztítót a hálószobába, válassza ki a megfelelő üzemmódot, és a többit bízza a készülékre. Nem fogja megbánni.

Mindamellett ne tévessze meg az “otthoni” kifejezés: ezek az eszközök a lakáson kívül éppúgy megállják a helyüket egy irodában, orvosi rendelőben vagy éppen recepción, 30-360 m²-ig.

Mit tesz Önért az Airocide légtisztító?

Airocide üzemmódok

Eltávolítja a lakásából a káros, illékony, szerves vegyületek 100%-át.

Kiiktatja azokat a mikroorganizmusokat, amelyek felső légúti allergiát okozhatnak: pl: penész, pollen, baktériumok és poratka.

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia
Airocide üzemmódok

Megvédi családját a levegő útján terjedő kórokozóktól.

Segítségével a tiszta levegőben remekül alszik, és jobban érzi magát mint valaha.

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra és kisvállalkozások számára.

airocide aps 200 legtisztito - Otthonra, irodába - Az Airocide légtisztító több mint egy műszaki cikk. Sokkal inkább egy műalkotás. Hiszen a fejlett technológia és az elegancia találkozásakor született meg. - 1

Airocide APS-200

359 000 Ft

airocide aps 200 PM 2 5 legtisztito 1 - Otthonra, irodába - Az Airocide légtisztító több mint egy műszaki cikk. Sokkal inkább egy műalkotás. Hiszen a fejlett technológia és az elegancia találkozásakor született meg. - 2

Airocide APS-200 PM 2.5

449 000 Ft

airocide aps 300 legtisztito 1 - Otthonra, irodába - Az Airocide légtisztító több mint egy műszaki cikk. Sokkal inkább egy műalkotás. Hiszen a fejlett technológia és az elegancia találkozásakor született meg. - 3

Airocide APS-300

399 000 Ft

airocide aps 1000 legtisztito - Otthonra, irodába - Az Airocide légtisztító több mint egy műszaki cikk. Sokkal inkább egy műalkotás. Hiszen a fejlett technológia és az elegancia találkozásakor született meg. - 4

Airocide APS-1000

999 000 Ft

airocide logo white 297 61 - Otthonra, irodába - Az Airocide légtisztító több mint egy műszaki cikk. Sokkal inkább egy műalkotás. Hiszen a fejlett technológia és az elegancia találkozásakor született meg. - 5

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Otthonra, irodába - Az Airocide légtisztító több mint egy műszaki cikk. Sokkal inkább egy műalkotás. Hiszen a fejlett technológia és az elegancia találkozásakor született meg. - 6