allergiában
szenvedőknek

Kellemes légkör, nyugodt alvás allergiában szenvedőknek is

Az allergiában szenvedőknek mást jelent a tisztaság. Amit sokan tiszta levegőnek hívnak, az náluk gyakran küzdelem és szenvedés.

Ötből egy ember szenved allergiás és asztmás tünetekben. De itt még nincs vége: vannak, akik érzékenyek a légfrissítőkre, gyertyákra és egyéb illatokra. 

 Az összes úgynevezett “jó illatú” termék VOC vegyületeket bocsájt ki, amelyek kiválthatnak allergiaszerű tüneteket, különösen a kémiai érzékenységben szenvedő emberek esetében. 

Ha nehezebben kap levegőt, gyakran dugul be az orra, vagy éppen nagyon gyakran folyik, viszket, sokat könnyezik és gyakran álmatlanok az éjszakái, sok esetben a problémák hátterében a levegőben megtalálható penészgombák spórái állnak.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Megoldás az allergiában szenvedőknek

Ha allergiában szenved vagy túl érzékeny a penészre vagy a kémiai anyagokra, akkor Önnek a tiszta levegő létfontosságú. Sokan használják a hagyományos szűrő alapú légtisztító berendezéseket. Ám ezeket a hagyományos szűrőrendszereket nem arra tervezték, hogy véglegesen elpusztítsák a mikroorganizmusokat. Ezek mint a legapróbb szerves molekulák vagy penész által kibocsájtott micotoxinok, gyakran nem semmisülnek meg és pusztulnak el teljesen a hagyományos légszűrési megoldások esetében.
Miért? Mert a szűrők hatékonysága méretfüggő, ha egy molekula túl kicsi, a szűrő nem tudja megállítani.

 

Miért hatásos az Airocide levegőtisztító?

Az Airocide ideális megoldás allergiás panaszok esetén, mivel nem használ szűrőket, valamint mérettől függetlenül pusztítja el a kórokozókat és szennyező molekulákat a levegőben. Az Airocide, a szűrők helyett, egy a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmaz, amely bizonyítottan elpusztít minden szennyeződést a levegőből legyen az kicsi vagy nagy. A levegőben szennyező anyagként előfordulhatnak allergének, illó szerves vegyületek (VOC), vírusok, spórák, poratkák vagy akár a házi kedvenceink szőre.

 

Az Airocide légtisztító 100%-osan megtisztítja környezetének levegőjét,
így garantáltan tiszta, friss levegőt biztosít.

Kellemes nappalok. Nyugodt éjszakák.

Az Airocide légtisztító berendezés allergiában szenvedő felhasználóinak első észrevételei, hogy valahogy más a levegő illata. Tisztább és kellemesebb lett. Ennek az az oka, hogy Airocide elpusztítja a levegőben lévő biológiai szennyeződések, az allergéneket, gombaspórákat és a háztartásban képződő illó szerves vegyületeket. Ez által képes megszüntetni az allergiás tüneteket. Használja Ön is az Airocide-ot, és napokon belül érezni fogja a különbséget!

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra.

Airocide APS-200

360 000 Ft

Airocide APS-200 PM 2.5

449 000 Ft

Airocide APS-300

399 000 Ft

Airocide APS-1000

999 000 Ft

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató