kisbabásoknak

Extra védelem a kórokozókkal szemben

Nem kérdés, hogy minden kisgyermekes család extra védelmet érdemel a levegőben megtalálható kórokozókkal szemben. Minden mai modern anyuka rémálma, ha baktériumokkal, vírusokkal vagy más szennyező anyagokkal terhelt az otthona. Különösen, ha a lakás levegőjéről van szó.

Milyen veszélyek lappanghatnak a gyerekszobában és a hálószobában?

Otthonainkban rengeteg olyan dolog megtalálható, amely káros illékony szerves vegyületeket (VOC) bocsájt ki. Ilyenek lehetnek a különféle festékek, drapériák, bútorok, szőnyegek, tisztítószerek, stb. Ezek a gázok, zárt térben potenciális veszélyt jelenthetnek az emberekre, különösen a gyermekeinkre.

Az Airocide légtisztító berendezés használatával ez a rémálom megszűnik, ugyanis a készülék megvédi gyermekeinket a rossz levegőtől. A légtisztító berendezés az igazán káros kórokozókat is 100%-ig elpusztítja. Ilyen például az influenzavírus (H1N1), MRSA baktérium, a nemrég megjelent koronavírus, stb. Az Airocide mindezektől megvédi gyermekét, és tiszta, egészséges légkört biztosít az egész családnak.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Az Airocide hadat üzen a kellemetlen szagoknak is.

Az Airocide légtisztító megszünteti a gyerekszobában található esetleges kellemetlen szagokat is. Minden szülő tudja, hogy gyermekeink szobájában, minden életkorban tapasztalhatunk nem oda illő szagokat. A használt pelustól kezdve, a kamaszkori elhajított zoknikig, az izzadt sportdresszekről már nem is beszélve. Az Airocide mellett ez nem probléma, a gyermek szobájában a levegő mindig friss és tiszta marad.

Teszt a terepen. Az Airocide kiállta a próbát.

Az Airocide-nál végeztek egy tesztet. Egy új építésű óvodában, ahol frissen festett falak, új bútorok, szőnyegek és játékok voltak, megmérték az illékony szerves vegyületek (VOC) mennyiségét. A mérés után beüzemeltek egy Airocide légtisztító berendezést és egy hét folyamatos üzemeltetés után ismét elvégezték a méréseket. A kontrollmérés után kiderült, hogy az illékony szerves vegyületek mennyisége 79%-al csökkent az óvoda helyiségeiben, a gyermekek és persze szüleik legnagyobb örömére.

Károsak az illékony szerves vegyületek gázai (VOC).
Miért hallani keveset erről?

A légtisztítással foglalkozó cégek nagy többsége tisztában van azzal, hogy az általuk használt szűrőkre alapuló technológiák nem képesek megszüntetni a VOC szennyeződéseket, ezért erről a témáról nem is szívesen beszélnek. Emiatt a téma nehezen kerül be a közbeszédbe, pedig a veszély valós. Ráadásul saját otthonainkban fenyeget minket a leginkább.

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia
Airocide üzemmódok

Miben más az Airocide légtisztító?

Az Airocide nem használ szűrőket. Helyette a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmazza, amely kifejezetten alkalmas a veszélyes VOC vegyületek gázainak teljes semlegesítésére. Nem számít a szennyeződések mérete, hisze az Airocide minden káros szennyeződést semlegesít a levegőből, legyen az allergén anyag, poratka, mikroba, baktérium, vírus vagy VOC gáz.

Csak kapcsolja be az Airocide-ot és hagyja, hogy az intelligensen tegye a dolgát. Önnek nincs más feladata, mint élvezni otthonának friss, tiszta és egészséges levegőjét.

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra.

Airocide APS-200

360 000 Ft

Airocide APS-200 PM 2.5

449 000 Ft

Airocide APS-300

399 000 Ft

Airocide APS-1000

999 000 Ft

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató