Allergiában
szenvedőknek

Kellemes légkör, nyugodt alvás allergiában szenvedőknek is

Az allergiában szenvedőknek mást jelent a tisztaság. Amit sokan tiszta levegőnek hívnak, az náluk gyakran küzdelem és szenvedés. Ötből egy ember szenved allergiás és asztmás tünetekben. De itt még nincs vége: vannak, akik érzékenyek a légfrissítőkre, gyertyákra és egyéb illatokra. 

Az összes úgynevezett “jó illatú” termék VOC vegyületeket (illó szerves vegyületek) bocsájt ki, amelyek kiválthatnak allergiaszerű tüneteket, különösen a kémiai érzékenységben szenvedő emberek esetében.
Ha nehezen kap levegőt, orra gyakran bedugul vagy folyik, szeme sokszor könnyezik vagy viszket, vagy épp sokszor álmatlan éjszakák gyötrik, a problémák hátterében sokszor a levegőben levő penészgombák spórái állnak.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Megoldás az allergiában szenvedőknek

Ha allergiában szenved vagy túl érzékeny a penészre és a kémiai anyagokra, akkor Önnek a tiszta levegő létfontosságú. Sokan használják a hagyományos szűrő alapú légtisztító berendezéseket. Ám ezeket a hagyományos szűrőrendszereket nem arra tervezték, hogy véglegesen elpusztítsák a mikroorganizmusokat. Ezek, mint a legapróbb szerves molekulák vagy penész által kibocsátott mikotoxinok, gyakran nem semmisülnek meg és pusztulnak el teljesen a hagyományos légszűrési megoldások esetében.
Miért? Mert a szűrők hatékonysága méretfüggő: ha egy molekula túl kicsi, a szűrő nem tudja megállítani.

Miért hatásos az Airocide levegőtisztító?

Az Airocide ideális megoldás allergiás panaszok esetén, mivel nem használ szűrőket, valamint mérettől függetlenül pusztítja el a kórokozókat és szennyező molekulákat a levegőben. Az Airocide a szűrők helyett egy, a NASA által kifejlesztett technológiát alkalmaz, amely bizonyítottan elpusztít minden szennyeződést a levegőből, legyen az kicsi vagy nagy. A levegőben szennyező anyagként előfordulhatnak allergének, illó szerves vegyületek (VOC), vírusok, spórák, poratkák vagy akár a házi kedvenceink szőre.

Az Airocide légtisztító elpusztítja az útjába kerülő szennyeződéseket, így garantáltan tiszta, friss levegőt biztosít.

Kellemes nappalok. Nyugodt éjszakák.

Az Airocide légtisztító berendezés allergiában szenvedő felhasználóinak első észrevételei, hogy valahogy más a levegő illata. Tisztább és kellemesebb lett. Ennek oka, hogy Airocide elpusztítja a levegőben lévő biológiai szennyeződések, az allergéneket, a gombaspórákat és a háztartásban képződő illó szerves vegyületeket. Ez által képes megszüntetni az allergiás tüneteket. Használja Ön is az Airocide-ot, és napokon belül érezni fogja a különbséget!

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra.

APS-200

451 000 Ft

APS-200 PM 2.5

526 499 Ft

APS-300

501 499 Ft

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató