Egészséges
élethez

Friss levegő, mely az egészséges élethez kell.

„Az vagy, amit megeszel” – szól a mondás. Ezt azonban megfogalmazhatjuk így is: az vagy, amit belélegzel. Sokszor nem is gondolnánk, hogy otthonunk levegője milyen nagy hatással van az életünkre és az életminőségünkre. A belélegzett levegő ugyanis alapvetően határozza meg az egészségünket és ez gyakran sokkal rosszabb minőségű, mint a kinti szabad levegő. A rossz levegő hatással van a közérzetünkre, az alvásra, okozhat szemviszketést, tüsszögést, orrdugulást vagy éppen légzési problémákat. Mit tehetünk otthonunk frissességéért?

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Mit rejt a beltéri levegő?

Vizsgáljuk meg közelebbről a beltéri levegő minőségét! A beltéri levegővel együtt sok olyan dolgot is belélegzünk, melyeket nem is látunk, például mikroorganizmusokat, kémiai gázokat, vírusokat, baktériumokat és penész spórákat, toxinokat.

Mik az illó szerves vegyületek és miért szeretnénk megszabadulni tőlük?

Az úgynevezett illó szerves vegyületek (VOC) eredhetnek a szőnyegünkből, a száraztisztításon átesett ruhákból, a légfrissítőből vagy a tisztításhoz és takarításhoz használt vegyszerekből. Sok háztartási termék bocsát ki ilyen gázokat, és velük élünk nap mint nap. E vegyületek az asztma és egyéb allergiás reakciók kiváltó okai lehetnek. De nem kell, hogy így legyen!

Légszűrés vagy légtisztítás?

Sok szűrésen alapuló levegőtisztítási módszer létezik, de egyik sem tudja igazán számottevően javítani az allergiában szenvedők tüneteit. Ilyen véleményekkel bőven találkozhatunk. A szűrésen alapuló technológia hatékonyan képes kiszűrni a nagyobb méretű szennyeződéseket, de a 0,3 mikronnál kisebb méretű dolgokkal sokszor már nem boldogul. Itt lép működésbe az Airocide légtisztító berendezés.

Miért különleges az Airocide légtisztító?

Az Airocide légtisztító berendezés elpusztít minden levegőben található patogént. A NASA által kifejlesztett technológia, klinikai teszteken már bizonyított.

Airocide szűrőmentes légtisztítási technológia
Airocide üzemmódok

Milyen mikroorganizmusokat képes elpusztítani?

  • allergén anyagok
  • poratka
  • vírus
  • baktériumok
  • illó szerves vegyület (VOC)
  • mikrobák
  • penész és gomba

Ez a forradalmian új technológia garantáltan tiszta környezetet biztosít otthonában. Védje egészségét friss levegővel, és legyen jobb a közérzete az Airocide használatával.

Tiszta környezet. Jó közérzet.
Airocide készülékek otthonra.

APS-200

APS-200 PM 2.5

APS-300

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató