Hűtőházaknak

Magasabb termékminőség kórokozók nélkül

A zöldség- és gyümölcsáruk a betakarítás után, valamint a további áruforgalom teljes szakaszában élettevékenységet végeznek. Ezért tárolási, raktározási körülményeik jelentősen eltérnek az egyéb élelmiszerekétől.

Airocide design részlet

Milyen körülményeket kell biztosítani a tárolásnál?

A tárolásnál, raktározásnál az érési folyamatokat lassító körülményeket kell biztosítani. A biológiai aktivitás alacsony hőmérsékleten minden esetben lelassul, ezért a minőség megőrzésének alapvető módszere a hűtés.

Hűtéssel csökkenthető a légzés, a párolgás és tömegvesztés, a száradás és a romlási folyamatok bekövetkezése. Ha azonban az adott termény igényeinek megfelelő hőmérséklet mellett az ajánlott relatív páratartalmat is biztosítjuk, kedvezhetünk egyes penészfajok (Cladosporium, Penicillium fajok, Fusarium, Aspergillus Niger stb.) fennmaradásának és további szaporodásának is.

Airocide design részlet

Az Airocide berendezés telepítésével a hűtőházak terményminőséget megőrző hatása tovább növelhető. A magas relatív páratartalmú levegőben a rendszer által alkalmazott fotokatalitikus oxidáció nagyon nagy hatásfokkal képes működni. Így kiegészíteni, valamint növelni lehet a hűtőház terményminőséget megőrző kapacitását a korábban felsorolt penészfajok szaporodásának megakadályozásával.

Vállalati termékvonal

Légtisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

Otthoni termékvonal

Kifinomult kidolgozás, kis légterű helyiségek igényeire.

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató