Airocide GCS-50 professzionális légtisztító

Az Airocide GCS-50 olyan nanotechnológiával bevont parányi katalizátorokkal feltöltött reakciókamrát alkalmaz, amely a NASA által kifejlesztett és védett szabadalom. A technológia széles körben, az élelmiszertartósítástól a gyógyászatig egyszerűen alkalmazható.

Az Airocide a járványidőszakban is hatékony védelmet nyújt a vírusok ellen.
További információkért kattintson ide!

leírás

Az AIROCIDE technológia olyan nanotechnológiával bevont parányi katalizátorokkal feltöltött reakciókamrát alkalmaz, amely a NASA által kifejlesztett és védett szabadalom. Amikor a magas reaktivitású felület a 254 nm hullámhosszú fény hatására gerjesztett állapotba kerül, a levegő párájában található vízmolekulákat felületaktív hidroxil gyökökre hasítja. A képződött gyökök a levegőben található bármely szerves, szilárd vagy gáz formátumú kolloid részecskét a méretétől függetlenül azonnal oxidál. Így nem csak az etilén gázt semlegesíti, hanem laboratóriumi tesztek alapján bizonyítottan aktív az illó szerves vegyületek, valamint a vírusok, baktériumok, gombák és penészek ellen is. A technológia széles körben, az élelmiszertartósítástól a gyógyászatig egyszerűen alkalmazható. Előnyök:

  • légtisztítás a nap 24 órájában
  • kórokozó baktériumok megsemmisítése
  • ártalmas vírusok eltávolítása
  • allergiát okozó penész felszámolása
  • illékony szerves vegyületek kiküszöbölése

Termék jellemzők: Hossz: 720 mm Szélesség: 581 mm Mélység: 116 mm Súly: 17,29 kg Zajterhelés: 46 dB Max feszültség: 100-240 V Max áramerősség: 2,5 A Frekvencia: 50/60 Hz Teljesítmény: 214 W Borítás/Szín: Hőkezelt / Fehér Elhelyezés: falra vagy plafonra Karbantartás: évenkénti izzócsere