egészségügyi
intézményeknek

Az egészségügyi intézmények 2 legnagyobb kihívása

Az egészségügyi intézmények nap mint nap kihívás előtt állnak. Különösen most, amikor tömeges megbetegedések veszélyeztethetik megszokott világunkat. A kórokozók elleni védelem aktuálisabb mint valaha.

Airocide design részlet

Betegek védelme

Amikor az emberek a kórházba mennek, azért fordulnak orvoshoz, hogy javítson az állapotukon, nem pedig azért, hogy megbetegedjenek. Pedig a várótermek levegője a keresztfertőződések melegágya is lehet. Sok vírusos fertőzés, mint amilyen az influenza, a tuberkulózis, a torokgyulladás, vagy baktériumos megbetegedések (mint amilyen az agyhártyagyulladás) vagy a methicillin rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA),vagy akár a 2020-ban világjárványként pusztító koronavírus terjedhet a levegő által köhögéssel vagy a tüsszentéssel.

A várótermek levegője a legtöbb kórokozó számára sajnos jó táptalajt nyújt. Ezt ma már nagyon sokan tudják. Az emberek nem szeretnének sokáig a várótermekben várakozni, de sok esetben nincs más lehetőségük, gyakran elkerülhetetlen az órákon át tartó várakozás.

Airocide design részlet

Dolgozók védelme

Gyakran elfelejtjük, hogy nem csak a betegek vannak kitéve a mindennapos fertőzéseknek, hanem a dolgozók is. Sőt, ők még inkább. Ezért nem szabad elfeledkezni azokról a mindennapi hősökről, akik az egészségügyi intézményekben dolgoznak, és mindennapos veszélyeztetettségben élnek.

Airocide design részlet

Miért előnyös az Airocide használata?

Az Airocide berendezés alkalmazásával drasztikusan csökkenthető a nozokomiális megbetegedések és a légzőszervi fertőzések száma a várótermekben is! Nozokomiális fertőzéseknek nevezzük azokat a fertőzéseket, amelyek kórházi (rendelői) tartózkodás alatt, illetve a kórházból való távozás után jelennek meg.

Az Airocide kíméletlen a kórokozókkal szemben. Tiszta, friss levegőt és élhető környezetet biztosít mind a betegek mind az egészségügyi dolgozók számára a hétköznapokban.

Vállalati termékvonal

Légtisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

Otthoni termékvonal

Kifinomult kidolgozás, kis légterű helyiségek igényeire.

airocide logo white 297 61 - Egészségügyi intézményeknek - Az egészségügyi intézményeknek sokkal nagyobb szüksége van a levegő tisztítására mint valaha. Az Airocide légtisztítóval ez könnyen elérhető! - 1

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Egészségügyi intézményeknek - Az egészségügyi intézményeknek sokkal nagyobb szüksége van a levegő tisztítására mint valaha. Az Airocide légtisztítóval ez könnyen elérhető! - 2