nagykereskedelmi növénytároló

hűtőház, atlanta

Esettanulmány: Romlandó áruk megóvásának technológiája

Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak.

A romlandó termékek minőségének megóvása és élelmiszerbiztonsági célból az Airocide technológiát a levegőben található patogén és nem patogén mikroorganizmusok vegetatív és spóra állapotú allergének (baktériumok, penészek és gombák, vírusok és poratkák) és veszélyes illó szerves vegyületek (VOC) eltávolítására fejlesztették ki, és széles körben alkalmazzák lakóépületekben, kormányzati, és kereskedelmi ingatlanokban, illetve egészségügyi intézményekben.

Az Airocide szerepel az FDA (Food and Drug Administration (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala)) II osztályba sorolt egészségügyi segédeszköz listáján.

Az alábbiakban egy atlantai hűtőkamrában lezajlott kísérletről készült tanulmányt olvashat.

 

Összefoglaló

A klinikai tanulmány az Airocide PCO (Photocatalytic Oxidation) levegőfertőtlenítő rendszer alkalmazásáról egy atlantai nagykereskedelmi növénytároló hűtőkamrában készült abból a célból, hogy bizonyítást nyerjen hogy az Airocide PCO (Photocatalytic Oxidation) berendezés használatával csökkenteni lehet a levegőben előforduló penészgombák és baktériumok mennyiségét. A kísérlet során alkalmazott Airocide berendezés 24 órás működtetésével a hűtőkamra légterében a levegőben található penészgombák mennyisége 92%-al, a baktériumok mennyisége 58%-al csökkent.

A körülmények

A hűtőkamra egy 482m³ befogadó terű paradicsomtároló volt, amely három részre volt osztva, egymástól flexibilis műanyag fallal elválasztva. A központi nagyobb tárolóban vágott virágok voltak vödrökben, míg a másik két szekcióban zöldáru volt betárolva, valamint a szállításra kész becsomagolt frissáru. Az átlaghőmérséklet a hűtőkamrában a teszt ideje alatt 7 °C volt.

A protokoll

A teszt periódus 2 egymást követő napon történő mintavételezésből állt. A kontroll adatok méréséhez az Airocide berendezés alkalmazása nélküli levegőminták szolgáltatták az adatokat, amelyeket összehasonlítottak a berendezés 24 órás működése után a levegőből vett minták adataival. 2 db ACS -100 Airocide egység működött a tesztidőszak alatt. a hűtőkamrában. Minden levegőmintát megvizsgáltak penészgombára és baktérium tartalomra. Mintákat mind a hűtő légteréből, mind a raktárhelyiség légteréből is vettek.

Eredmények

A kísérlet során alkalmazott AiroCide berendezés 24 órás működtetésével a hűtőkamra légterében a levegőben található penészgombák mennyisége 92%-al, a baktériumok mennyisége 58%-al csökkent. Az eredmény különösen úgy szignifikáns, ha megfigyeljük, hogy a hűtőkamrán kívüli térből vett levegőmintákban a penészgombák mennyisége 43%-al, a baktériumok mennyisége pedig 342%-al nőtt légköbméterenként a vizsgált időszakban.

hutohaz atlanta tabla01 - Nagykereskedelmi növénytároló hűtőház - Atlanta - Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak. - 1

Kíváncsi, hogy az ön vállalatánál hogyan segítené az Airocide a levegőminőség javítását?

airocide logo white 297 61 - Nagykereskedelmi növénytároló hűtőház - Atlanta - Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak. - 2

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Nagykereskedelmi növénytároló hűtőház - Atlanta - Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak. - 3