organikus szupermarket

Esettanulmány:

Romlandó áruk megóvásának technológiája az Airocide használatával

 

Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak.

A romlandó termékek minőségének megóvása és élelmiszerbiztonsági célból az Airocide technológiát a levegőben található patogén és nem patogén mikroorganizmusok vegetatív és spóra állapotú allergének (baktériumok, penészek és gombák, vírusok és poratkák) és veszélyes illó szerves vegyületek (VOC) eltávolítására fejlesztették ki, és széles körben alkalmazzák lakóépületekben, kormányzati, és kereskedelmi ingatlanokban, illetve egészségügyi intézményekben.

Az Airocide szerepel az FDA (Food and Drug Administration (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala)) II osztályba sorolt egészségügyi segédeszköz listáján.

Az alábbiakban egy esettanulmányt olvashat, amely egy atlantai élelmiszerboltban készült és a hűtőszobában lévő baktériumok és penészgombák koncentrációs változását foglalja össze.

 

Összefoglaló

A klinikai tanulmány az Airocide PCO levegő fertőtlenítő rendszer alkalmazásáról egy atlantai független élelmiszerbolt (Return to Eden) nyitott hűtőszobájában történt. Az adatok alátámasztják azt a feltételezést, hogy a levegőben található penészgombák és a baktériumok koncentrációja csökkenthető az Airocide PCO berendezés 48 órányi folyamatos üzemeltetésével. Az eredmények azt mutatják, hogy a levegőben található penészgombák mennyisége 89%-al, a baktériumok mennyisége 67%-al csökkenthető a hűtőben a berendezés 48 órás működtetésével.

A protokoll

A tesztet 37 légköbméteres hűtőszobákban végezték. A helyiség plafonjának közepére szereltek egy ACS-25 berendezést. A teszt periódus alatt kétszer mintázták a levegőt 2005 májusában. A berendezés nélküli tárolóból vett mintát hasonlították össze az Airocide berendezés 2 napos működtetését követően vett mintával. A két mintát azonos napszakban, a tároló azonos helyéről vették mind a két esetben. A levegőmintákat egy hasított levegő mintavevővel törtent (azonos az N6 Anderson mintavevővel) 15×100 mm műanyag Petri csészén. Minden mintát burgonya dextróz agar lemezen oltottak, az arizonai Phoenix-i Aerotech Laboratories-ben, és az eredmények CFU egységben voltak számolva légköbméterre vonatkoztatva. Minden agar lemez 28,3L/m levegőáramnak volt kitéve 3 percre.

Eredmények

Az alábbi táblázat tartalmazza a levegőben található penészgombák mennyiségének 89%-os csökkenését a hűtőszobában a berendezés 48 órás működtetése után.

Az alábbi táblázat tartalmazza a levegőben található baktériumok mennyiségének 67%-os csökkenését a hűtőszobában a berendezés 48 órás működtetése után.

org szupmark tabla01 - Organikus szupermarket - Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak. - 1
org szupmark tabla02 - Organikus szupermarket - Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak. - 2

Kíváncsi, hogy az ön vállalatánál hogyan segítené az Airocide a levegőminőség javítását?

airocide logo white 297 61 - Organikus szupermarket - Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak. - 3

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Organikus szupermarket - Az Airocide PCO (Photocatalitic Oxidation) eljárás egy NASA által kifejlesztett levegőfertőtlenítési rendszer, amelyet a Airocide termékvonal különböző berendezéseinél is alkalmaznak. - 4