rendelőknek

A rendelők higiéniája a levegő tisztaságánál kezdődik

Az orvosi, fogorvosi rendelők higiéniája mindennapos kihívás, hiszen a rendelőkben, recepciókon rengeteg ember fordul meg nap mint nap. Különösen kiemelt terület lett a fokozott fertőtlenítés napjainkban a koronavírus terjedése miatt. Rendkívüli odafigyelést igényelnek azok a helyszínek, ahol az emberi érintkezések elkerülhetetlenek és a távolságtartás nem megoldott.

A cél megelőzni a különféle kórokozók terjedését elsősorban a vizsgálatok és az orvosi beavatkozások során. Ezen kívül ügyelni kell a higiéniára az akár órákon át történő várakozási időszak alatt is.

Airocide design részlet
Airocide üzemmódok

Hogyan őrizhető meg a rendelők higiéniája?

Az orvosi, fogorvosi rendelőkben, valamint a recepciókon a megfelelő védőeszközök használata mellett, fokozottan figyelnek a berendezési tárgyak és az eszközök folyamatos fertőtlenítésére.

A rendszeres sterilizálás azonban még nem jelent maximális védelmet minden kórokozóval szemben. A vírusok terjedése cseppfertőzéssel, például tüsszentéssel, köhögéssel történik. A kiáramló nyálcseppek ilyenkor vagy a különböző tárgyakra vagy pedig közvetlenül a levegőbe kerülnek. Egyes vizsgálatok szerint itt akár 10 percig is a levegőben lehetnek. Ezek után könnyű belátni, hogy egy várakozó betegekkel zsúfolt rendelőben a levegő tisztításával, fertőtlenítésével is foglalkozni kell.

Miért szükséges a levegő fertőtlenítése?

Dolgozók védelme

Az egészségügyi dolgozóknak fel kell fegyverkeznie a legkülönfélébb fertőzésekkel szemben.

Páciensek védelme

A közös helyiségek használata vagy a váróteremben való rövidebb, hosszabb időtöltés melegágya lehet a vírusok, baktériumok terjedésének.

A levegő tisztasága

Mind a dolgozók mind a betegek számára létfontosságú a friss, egészséges levegő. Ennek érdekében nem elegendő a tárgyak, eszközök fertőtlenítése és sterilizálása, a levegő tisztítására, fertőtlenítésére is szükség van.

Airocide design részlet

Az Airocide légtisztító otthoni felhasználásra szánt készülékei ideális megoldást jelentenek kisebb orvosi rendelők levegőjének tisztítására, fertőtlenítésére.
A nagyobb teljesítményt igénylő helyszínekre, terekre az Airocide vállalati termékvonal berendezéseinek használata javasolt.

Airocide üzemmódok

Milyen kórokozók ellen nyújt védelmet?

  • vírusok

  • baktériumok

  • allergén anyagok

  • poratka

  • illó szerves vegyület (VOC)

  • mikrobák

  • penész és gomba

Milyen helyiségekben ajánlott

a légtisztító használata?

Kisebb orvosi rendelők
Fogorvosi rendelők
Orvosi várótermek
Recepciók

Airocide design részlet

Használja Ön is a NASA által kifejlesztett levegőtisztító technológiát! Védje az egészségügyi dolgozók és a betegek egészségét! Megérdemlik!

airocide aps 200 otthoni legfrissito - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 1

Airocide APS-200

359 000 Ft

airocide aps 300 otthoni legfrissito.jpg - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 2

Airocide APS-200 PM 2.5

449 000 Ft

airocide aps 200 PM otthoni legfrissito - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 3

Airocide APS-300

399 000 Ft

airocide aps 1000 otthoni legfrissito - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 4

Airocide APS-1000

999 000 Ft

airocide logo white 297 61 - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 5

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Barion card payment mark 2017 - Rendelőknek - A levegő tisztasága hozzájárul a dolgozók és páciensek védelméhez - 6