Organikus szupermarket

Esettanulmány:

Romlandó áruk megóvásának technológiája az Airocide használatával

A romlandó termékek minőségének megóvása és élelmiszerbiztonsági célból az Airocide technológiát a levegőben található patogén és nem patogén mikroorganizmusok vegetatív és spóra állapotú (baktériumok, penészek és gombák, vírusok és poratkák) allergének és veszélyes illó szerves vegyületek (VOC) eliminálására fejlesztették ki, és széles körben alkalmazzák lakóépületekben, kormányzati, és kereskedelmi ingatlanokban vagy akár az egészségügyi intézményekben.

Az Airocide szerepel az FDA II. osztályba sorolt orvostechnikai eszköz listáján.

Összefoglaló

A kísérlet az Airocide PCO levegőfertőtlenítő rendszer alkalmazásával kapcsolatban a Return to Eden független atlantai élelmiszerbolt nyitott hűtőszobájában lett lefolytatva. Az adatok alátámasztják azt a feltételezést, hogy a levegőben található penészgombák és a baktériumok koncentrációja csökkenthető az Airocide PCO berendezés 48 órányi folyamatos üzemeltetésével. Az eredmények azt mutatják, hogy a levegőben található penészgombák mennyisége 89%-al, a baktériumok mennyisége pedig 67%-al csökkenthető a hűtőben a berendezés 48 órás működtetésével.

A protokoll

A tesztet 37 légköbméteres hűtőszobákban végezték. A helyiség plafonjának közepére szereltek egy GCS-25 berendezést. A teszt periódus alatt kétszer vettek mintát a levegőből 2005 májusában. A berendezés nélküli tárolóból vett mintát hasonlították össze az Airocide berendezés 2 napos működtetését követően vett mintával. A két mintát azonos napszakban, a tároló azonos helyéről vették mind a két esetben. A levegőmintákat egyszakaszos Andersen N6 levegő mintavevő és Andersen 15×100 mm-es műanyag Petri csésze segítségével vették le. Minden mintát burgonya dextróz agar lemezen oltottak a phoenixi Aerotech Laboratories-ban, az eredményeket pedig CFU egységben adták meg légköbméterre vonatkoztatva (CFU: bármely élő szervezet azon egysége, amely képes szaporodni és kolóniát alkotni, vagy reprodukálódni). Minden agar lemezt 28,3L/m levegőáramnak tettek ki 3 percre.

Eredmények

1. Az alábbi táblázat tartalmazza a levegőben található penészgombák mennyiségének 89%-os csökkenését a hűtőszobában a berendezés 48 órás működtetése után.

2. Az alábbi táblázat tartalmazza a levegőben található baktériumok mennyiségének 67%-os csökkenését a hűtőszobában a berendezés 48 órás működtetése után.

Kíváncsi, hogy az ön vállalatánál hogyan segítené az Airocide a levegőminőség javítását?

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató