Vágott virág tároló

Airocide PCO (Photocatalytic Oxidation) Romlandó áruk megóvásának technológiája
Az Airocide PCO (Photocatalytic Oxidation) légtisztító berendezés egy olyan levegőfertőtlenítési rendszer, amely szűrő nélkül végzi el a levegő tisztítását, a kórokozók eltávolítását, akár ipari méretekben is. A romlandó termékek minőségének megóvása és élelmiszerbiztonsági célból az Airocide technológiát a levegőben található patogén és nem patogén mikroorganizmusok vegetatív és spóra állapotú (baktériumok, penészek és gombák, vírusok és poratkák) allergének és veszélyes illó szerves vegyületek (VOC) eltávolítására/eliminálására /elpusztítására fejlesztették ki, és széles körben alkalmazzák lakóépületekben, kormányzati, és kereskedelmi ingatlanokban vagy akár az egészségügyi intézményekben (az Airocide szerepel az FDA II. osztályba sorolt orvostechnikai eszköz listáján).

Összefoglaló

A klinikai tanulmány az Airocide PCO (Photocatalytic Oxidation) levegőfertőtlenítő rendszer alkalmazásáról egy floridai vágott virág nagykereskedelmi hűtőkamrában készült az Esmeralda Farms cég telephelyén Miamiban. Az adatok alátámasztják azt a feltételezést, hogy a levegőben található penészgombák koncentrációja csökkenthető az Airocide PCO (Photocatalytic Oxidation) berendezés folyamatos üzemeltetésével. Az eredmények azt mutatják, hogy a levegőben található patogének mennyisége már 24 órás üzemeltetést követően is szignifikánsan csökkent. A levegőben található penészgombák mennyiségének átlagos csökkenése 95,45% a 72 órás üzemperiódus után, míg a baktérium-szennyezettség a levegőben az idő alatt 73,18%-os csökkenést mutatott.

A protokoll

A hűtőkamra beltere 4205 m³ volt. A teszt 2004 novemberében 4 napon át tartott. A berendezés nélküli helyiségből vett mintát (kontroll) hasonlították össze az Airocide berendezés 24, 48 és 72 órás működtetését követően vett mintákkal. Összehasonlításképpen mintavételezés a hűtőkamrán kívül a rakodó térben is történt. A mintavételezés egyszakaszos Andersen N6 levegőmintavevővel, és 15×100 mm műanyag Petricsésze használatával történt. A mintákat az phoenixi Aerotech Laboratoires oltotta le. Minden agar lemez 28,3L/m levegőáramnak tettek ki 3 percre. Az eredményeket CFU egységben mérték légköbméterre vonatkoztatva (CFU: bármely élő szervezet azon egysége, amely képes szaporodni és kolóniát alkotni vagy reprodukálódni).

Eredmények

Az alábbi táblázat tartalmazza a hűtőkamra levegőjében található penészgombák mennyiségének 90,83%-os és 99,35%-os, illetve átlagosan 95,45%-os csökkenését 72 óra elteltével. Már 24 óra elteltével jelentős eltérés volt tapasztalható.

Az alábbi táblázat tartalmazza a hűtőkamra levegőjében található baktériumok mennyiségének 60%-os és 79,83%-os, illetve átlagosan 73,18%-os csökkenését 72 óra elteltével. Már 24 óra elteltével jelentős eltérés volt tapasztalható.

Az alábbi táblázat tartalmazza a hűtőkamra levegőjében található penészgombák mennyiségének 90,83%-os és 99,35%-os, vagy átlagosan 95,45%-os csökkenését, 72 óra elteltével. Már 24 óra elteltével szignifikáns eltérés volt tapasztalható.

Az alábbi táblázat tartalmazza a hűtőkamra levegőjében található baktériumok mennyiségének 60%-os és 79,83%-os, vagy átlagosan 73,18,%-os csökkenését, 72 óra elteltével. Már 24 óra elteltével szignifikáns eltérés volt tapasztalható.

 

Kíváncsi, hogy az ön vállalatánál hogyan segítené az Airocide a levegőminőség javítását?

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató