Húsüzemeknek

Az élelmiszerbiztonság szolgálatában

Airocide design részlet

A húsüzemeknek magas fokú élelmiszerbiztonsági előírásokat kell betartaniuk. A levegő tisztaságának biztosítása alapvető elvárás. Az Airocide légtisztító berendezés jó megoldás, ha a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók vegyszermentes elpusztítása a cél.

A húsok eltarthatóságát alapvetően meghatározza a teljes számolható élő baktérium szám (TVC). Az Airocide által alkalmazott 254 nm hullámhosszúságú UV-C fényt kibocsátó izzók és a speciális anatáz fázisú TiO2 felület által katalizált reakció során képződő erőteljes oxidáló hatású hidroxil szabadgyökök termelése tökéletes baktérium eltávolító hatással rendelkezik. A baktériumok hasadással szaporodnak, rendkívüli gyorsasággal, optimális körülmények között 20 percenként duplázódhat a számuk, mely azt jelenti, hogy egyetlen baktérium utódainak a száma kevesebb, mint 7 óra alatt meghaladhatja az egymilliót (FAO)! A hús tárolását és feldolgozását alacsony hőmérsékleten végzik pontosan a fenti folyamat lassítása érdekében. Azonban néhány olyan baktérium, amely a húskészítményeket is károsítja, relatíve alacsony hőmérsékleten is képes tovább élni és szaporodni.

Airocide design részlet

Egyes mezofil baktériumok 10-45 °C között, egyes kriofil baktériumok 0-28 °C között, míg más pszichrotróp baktériumok 7-45 °C között is képesek szaporodni.

A fentiek alapján az Airocide által kínált lehetőség könnyen növelheti a húsfeldolgozó- és csomagolóüzemek élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelését.

Vállalati termékvonal

Légtisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

Otthoni termékvonal

Kifinomult kidolgozás, kis légterű helyiségek igényeire.

Kérdése van? Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk.

Airocide Info

Hogy működik?

Gyakori kérdések
NASA és az Airocide

Rólunk

Légtisztítók összehasonlítása

Otthonra, irodába

Egészséges élethez

Kisbabásoknak

Kisállat kedvelőknek

Allergiában szenvedőknek

Termékválasztó

Vállalatoknak

Rendelőknek

Egészségügyi intézmények

Borászatok

Húsüzemek

Hűtőházak

Zöldség-gyümölcs tárolás

Virágkertészetek

Fitness-termek

Esettanulmányok

Vásárlás

Webshop

Kapcsolat
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató