Húsüzemeknek
Az élelmiszerbiztonság szolgálatában
A húsüzemeknek magas fokú élelmiszerbiztonsági előírásokat kell betartaniuk. A levegő tisztaságának biztosítása alapvető elvárás. Az Airocide légtisztító berendezés jó megoldás, ha a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók vegyszermentes elpusztítása a cél.
A húsok eltarthatóságát alapvetően meghatározza a teljes számolható élő baktérium szám (TVC). Az Airocide által alkalmazott 254 nm hullámhosszúságú UV-C fényt kibocsátó izzók és a speciális anatáz fázisú TiO2 felület által katalizált reakció során képződő erőteljes oxidáló hatású hidroxil szabadgyökök termelése tökéletes baktérium eltávolító hatással rendelkezik. A baktériumok hasadással szaporodnak, rendkívüli gyorsasággal, optimális körülmények között 20 percenként duplázódhat a számuk, mely azt jelenti, hogy egyetlen baktérium utódainak a száma kevesebb, mint 7 óra alatt meghaladhatja az egymilliót (FAO)! A hús tárolását és feldolgozását alacsony hőmérsékleten végzik pontosan a fenti folyamat lassítása érdekében. Azonban néhány olyan baktérium, amely a húskészítményeket is károsítja, relatíve alacsony hőmérsékleten is képes tovább élni és szaporodni.
Egyes mezofil baktériumok 10-45 °C között, egyes kriofil baktériumok 0-28 °C között, míg más pszichrotróp baktériumok 7-45 °C között is képesek szaporodni.
A fentiek alapján az Airocide által kínált lehetőség könnyen növelheti a húsfeldolgozó- és csomagolóüzemek élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelését.
Vállalati termékvonal
Légtisztítás a legnagyobb hatékonysággal.
Otthoni termékvonal
Kifinomult kidolgozás, kis légterű helyiségek igényeire.
Airocide Info
Hogy működik?
Rólunk
Légtisztítók összehasonlítása
Otthonra, irodába
Egészséges élethez
Kisbabásoknak
Kisállat kedvelőknek
Allergiában szenvedőknek
Termékválasztó
Vállalatoknak
Rendelőknek
Egészségügyi intézmények
Borászatok
Húsüzemek
Hűtőházak
Zöldség-gyümölcs tárolás
Virágkertészetek
Fitness-termek
Vásárlás
Webshop