Hűtőházaknak
Magasabb termékminőség kórokozók nélkül
A zöldség- és gyümölcsáruk a betakarítás után, valamint a további áruforgalom teljes szakaszában élettevékenységet végeznek. Ezért tárolási, raktározási körülményeik jelentősen eltérnek az egyéb élelmiszerekétől.

Milyen körülményeket kell biztosítani a tárolásnál?
A tárolásnál, raktározásnál az érési folyamatokat lassító körülményeket kell biztosítani. A biológiai aktivitás alacsony hőmérsékleten minden esetben lelassul, ezért a minőség megőrzésének alapvető módszere a hűtés.
Hűtéssel csökkenthető a légzés, a párolgás és tömegvesztés, a száradás és a romlási folyamatok bekövetkezése. Ha azonban az adott termény igényeinek megfelelő hőmérséklet mellett az ajánlott relatív páratartalmat is biztosítjuk, kedvezhetünk egyes penészfajok (Cladosporium, Penicillium fajok, Fusarium, Aspergillus Niger stb.) fennmaradásának és további szaporodásának is.

Az Airocide berendezés telepítésével a hűtőházak terményminőséget megőrző hatása tovább növelhető. A magas relatív páratartalmú levegőben a rendszer által alkalmazott fotokatalitikus oxidáció nagyon nagy hatásfokkal képes működni. Így kiegészíteni, valamint növelni lehet a hűtőház terményminőséget megőrző kapacitását a korábban felsorolt penészfajok szaporodásának megakadályozásával.
Vállalati termékvonal
Légtisztítás a legnagyobb hatékonysággal.
Otthoni termékvonal
Kifinomult kidolgozás, kis légterű helyiségek igényeire.

Airocide Info
Hogy működik?
Rólunk
Légtisztítók összehasonlítása
Otthonra, irodába
Egészséges élethez
Kisbabásoknak
Kisállat kedvelőknek
Allergiában szenvedőknek
Termékválasztó
Vállalatoknak
Rendelőknek
Egészségügyi intézmények
Borászatok
Húsüzemek
Hűtőházak
Zöldség-gyümölcs tárolás
Virágkertészetek
Fitness-termek
Vásárlás
Webshop
