Lehetséges, hogy a koronavírus a levegőben is terjed

2020 Júl 15

Bizonyítékokat találtak arra, hogy a koronavírus a levegőben is terjed – ismerte be az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Azokban a zárt terekben, ahol pár óra alatt akár több száz ember megfordul nem elég az érintett felületek fertőtlenítése. pl.: egészségügyi intézmények, rendelők, áruházak, üzletek, éttermek esetében.

A légszűrő berendezések különböző méretű szennyeződések kiszűrésére képesek. Az egyik legkisebb ezek közül a vírus, amely láthatlan módon jut át az akár tünetmentes hordozóról a vele érintkező, és az új álláspont szerint a vele egy légtérben tartózkodó személyekre. A koronavírus elleni védelemben igazoltan hatékonyak az Airocide légtisztító berendezések, amelyek 4 lépésben nem csupán megszűrik a levegőt, hanem azonnal hatástalanítják a kórokozókat.

Az Airocide légtisztító berendezéseket az FDA is “hatékony védelmet nyújtónak” nyilvánította a SARS-CoV-2 (COVID-19) vírus ellen. Ezek a légszűrők hatékonyan semmisítik meg az olyan apró kórokozókat is mint a vírusok.

Forrás: index.hu

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!

Airocide a koronavírus ellen

Airocide a koronavírus ellen

Az utóbbi hónapok legjelentősebb témája a fertőtlenítés. Sterilizálható a levegő? Hol igazán fontos a levegő tökéletes megtisztítása? Milyen technológia képes erre?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük