Lehetséges, hogy a koronavírus a levegőben is terjed

2020 júl 15

Bizonyítékokat találtak arra, hogy a koronavírus a levegőben is terjed – ismerte be az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Azokban a zárt terekben, ahol pár óra alatt akár több száz ember megfordul, nem elég az érintett felületek fertőtlenítése. pl.: egészségügyi intézmények, rendelők, áruházak, üzletek, éttermek esetében.

A légszűrő berendezések különböző méretű szennyeződések kiszűrésére képesek. Az egyik legkisebb ezek közül a vírus, amely láthatlan módon jut át az akár tünetmentes hordozóról a vele érintkező, és az új álláspont szerint a vele egy légtérben tartózkodó személyekre. A koronavírus elleni védelemben igazoltan hatékonyak az Airocide légtisztító berendezések, amelyek 4 lépésben nem csupán megszűrik a levegőt, hanem azonnal hatástalanítják a kórokozókat.

Az Airocide légtisztító berendezéseket az FDA is “hatékony védelmet nyújtónak” nyilvánította a SARS-CoV-2 (COVID-19) vírus ellen. Ezek a légszűrők hatékonyan semmisítik meg az olyan apró kórokozókat is, mint a vírusok.

Forrás: index.hu

Az Airocide a koronavírust (SARS-CoV-2) is biztonságosan és hatékonyan pusztítja el, a jelenlegi járványhelyzet alatt készült kutatás hivatalos eredményéről itt olvashat!

Használja Ön is ezt az innovatív technológiát! Védje meg otthonát, munkahelyét a kórokozókkal szemben!